Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Borovničeva rolada brez moke in sladkorja | Pecivo

Borovničeva rolada brez moke in sladkorja, odštekanega videza ter fenomenalnih okusov je primerna tako za sladkorne bolnike kot tiste, ki so na prehrani z nizkim vnosom OH. Nekaj posebnega je že njena barva sama, ki je živa vijolična, njen kontrast pa odlično dopolni sredica iz kisle smetane ter skorjica iz kokosove moke. V osnovi je recept zamišljen tako, da je popolnoma brez dodatnega sladkorja. Vem, to bo marsikomu povzročalo preglavice, vendar če boste sledili receptu do konca sem za vas pustila nekaj namigov za bolj sladko različico.

Preberite več: Borovničeva rolada brez moke in sladkorja | Pecivo

Bananin kruh | Pecivo

  1. 3-4 zrele banane
  2. 125 gr masla; 2 jajci
  3. 15 dkg rjavega sladkorja
  4. 2 vanilij sladkorja
  5. 1 pecilni
  6. 1 žlička cimeta
  7. 1⁄2 žličke muškatnega oreščka


Po želji: rozine, čokolada, orehi, kokos...

Zmečkanim bananam dodaj stopljeno maslo, jajca, sladkor, vanilin, moko, pecilni, začimbe. Zmešaj z metlico. Dodaj sadje in čokolado.

vir: Alenka Valcl

Skutna torta II | Pecivo

Mešaj:
3-5 rumenjakov
7 žlic sladkorja
1 vanili sladkor

Dodaj:
1⁄2 skute
2 navadna jogurta
1 kislo smetano
7 žlic moke
1 pecilni prašek

Vmešaj:
-> naredi sneg; 3-5 beljakov zmešaš, prvi del miksaš

-> vmešaš sneg, peki papir

-> peci v tortnem modelu približno 1 uro.

-> ohladi pred tem kot postrežeš

vir: Alenka Valcl

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer