Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Monte pecivo | Pecivo

Sestavine za Monte pecivo

Keksi Petit beurre ali Albert keksi

1. krema : 1 liter mleka, 100 g koruznega škroba, 100 g sladkorja, 1 vanilijev sladkor, 125 g masla

2. krema: 500 ml slatke smetane za stepanje, 200 g čokolade

malo ruma

Priprava Monte peciva

1. Na dno manjšega pekeča položi kekse in jih premaži z malo mleka, pomešanega z rumom

2. Prvo kremo pripraviš tako, da segreješ mleko, dodaš malo ruma, v drugi posodi pa zmešaš sladkor in koruzni škrob z malo hladnega mleka, da dobiš gladko zmes. Ko mleko zavre, vkuhaj pripravljeno zmes in na manjšem ognju kuhaj dve minuti, v še vročo zmes dodaj maslo in kremo prelij čez kekse

3. Drugo kremo pripraviš tako, da na zmernem ognju segreješ sladko smetano, v katero vmešaš koščke čokolade. Ko se čokolada stopi, prelij preko prve kreme in pusti, da se Monte pecivo ohladi. In to je to. Pa dober tek!

vir: http://zenska.hudo.com/recepti/sladice/recept-monte-pecivo/

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer