;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji

Limonina mila | Mila

* osnovno milo (Osnovni recept I, Osnovni recept II)
* 2 žlici natrgane limonine lupine
* 1 žlička rjavega sladkorja
* naravno eterično olje limoe in limonske trave

Osnovni masi za milo vmešajte narobani limonino lupino in rjavi sladkor. Sladkor bo milu dal lepo rjavo barvo. Tik preden maso porazdelite v modele, primešajte še eterični olji, nato jo razdelite v modele. Pustite naj se suši dva ali tri dni, potem ga stresite iz modelov. Če je treba ga narežite in pustite, da se suši še šest tednov. Po tem času je milo primerno za uporabo.

Opomba Tomaža Flegarja:
Pri hladnem postopku, po katerem je narejeno to milo, se bo milo dolgo časa sušilo, preden bo postalo trdno. Po nekaj tednih, ko postane dovolj trdo, ga boste lahko vzeli ven iz kalupa.
Pri tem poststopku obstaja možnost, da po nekaj urah lahko kalup položite v zamrzovalnik. Ko se milo strdi, ga vzamete ven iz modelčka in ga sušite naprej. Sama ne glede na postopek milo sušim na časopisnem papirju več tednov. Na vsake nekaj dni ga je priporočljivo obrniti.

vir: Eko darila; Karmen Gostinčar

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer