Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Zdravi keksi iz Samoe | Pecivo

Sestavine
50g kokosove moke (cca. 1 skodelica)
135g dateljnov (cca. 3/4 skodelice)
45g čokolade brez mleka (cca. 1/4 sodelice, črne čokolade, lahko uporabiš tudi spodnji recept za doma narejeno čokodalo)

V sekljanik daš kokosovo moko in dateljne in mešaš dokler niso dobro premešani.
Z žlico iz mase jemlješ koške mase in oz nje oblikuješ majhne kekse in na sredini s prstom narediš luknjico. Daš na peki papir.

Ko je vsa masa porabbljena zlužip čokolado ali narediš čokoladno maso po spodnjem receptu in manjo pomakaš kekse. Keksov ne potopiš v popolnosti, temveč si na z žlico namočiš samo toliko, da se pomoči spodnja stran kaksov. Kekse ponovno preložiš na peki papir s čokoladno stranjo navzdol in ko imajo vsi premazano spodnjo stran, jih s preostankom čokolade še malo pokapljaš po zgodnji strani.
Kekse daš za 20 minut v hladilnik. Iz njih le še postrgaš preostanek čokolade na spodnji strani in

Domača čokolada
22g kakava (cca. 3 žlice)
26g kokosovega olja (cca. 2 žlici)

Na ognju stopimo kokosovo mast, če si kupil namesto olja, kokosovo mast. Vanjo vsujemo kakav in naša stopljena čokolada je pripravljena.

vir: youtube

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer