Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Fino skutino pecivo | Pecivo

25 dag mletih albertovih keksov
25 dag stopljene margarine

5 jajc
15 dag sladkorja
1 vanilin sladkor
0,5 kg skute

4 majhni lončki kisle smetane
10 dag sladkorja

Mlete albert kekse in stopljeno margarino zmešamo in zmes razporedimo po pekaču. Pečemo 10 minut pri 180 stopinjah.

Jajca penasto umešamo in dodamo sladkor ter vanilin sladkor. Dobro zmešamo in dodamo skuto ter ponovno temeljito zmešamo. Polijemo po prvi masi in pečemo 25-30 minut pri 180 stopinjah.

Kislo smetano zmešamo skupaj s sladkorjem. Polijemo po drugi masi in pečemo še 10 minut pri 180 stopinjah.

Ohlajeno damo v hladilnik in pustimo čez noč ali vsaj nekaj ur, da se res zelo ohladi.

vir:https://www.kulinarika.net

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer