Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Bučkina kremna juha | Hrana

Sestavine za 4 osebe:

800 g bučk
1        srednje velika čebula
2         stroka česna
2         žlici olivnega olja
800 ml    zelenjavne jušne osnove
150 ml    smetane za kuhanje
2 ščepca soli
2 ščepca mletega popra

Bučke operemo in zrežemo na manjše kose. Čebulo olupimo, očistimo in razrežemo na četrtine. Česen olupimo in stroke prerežemo na pol.

Na kuhalnik pristavimo večjo kozico, v kateri segrejemo olje. V kozico stresemo bučke, česen in čebulo ter vse skupaj med mešanjem zelo na hitro popražimo. Zalijemo z jušno osnovo (lahko tudi navadno vodo) in na zmernem ognju kuhamo približno 15 minut.

Ko se zelenjava zmehča, juho gladko zmiksamo s paličnim mešalnikom. V juho vmešamo smetano in jo po okusu začinimo s poprom in soljo. Juho serviramo v globoke krožnike in takoj postrežemo.

Vir: http://okusno.je/

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer