1 skodelica (2,4 dcl) ovsene moke
1 skodelica (2,4 dcl) mandljeve moke
ščepec soli
1/4 čajne žličke pecilnega praška
2 jajci
1 čajna žlička ekstrakta vanilije
1/2 skodelica (1,2 dcl) mandljevega mleka
1 žlica stopljene kokosove masti
2 žlici medu
1 skodelica malin
Pečico predhodno segrejte na 180 stopinj C. Vstavite 6 skodelic z oblogami in položite notranjost oblog z razpršilcem za kuhanje (to je pomembno, da se ne držijo!).
V veliki skledi združite vse mokre sestavine in mešajte, dokler se ne združijo.
V drugi posodi združite suhe sestavine in mešajte, dokler se ne združijo.
Zmešajte mokre in suhe sestavine, dokler se enakomerno ne združijo.
Nato maline nežno zložite v testo.
Testo enakomerno razdelite na 6 skodelic, tako da zapolnite 3/4 celotne poti. Pečemo 20-25 minut ali dokler vstavljena zobotrebec ne pride iz nje čist.
Prestavite model v žičnati regal, da se ohladi 10 minut, nato pa jih odstranite iz modela in postavite na žično letev, da se popolnoma ohladi.
Shranjujte v nepredušni posodi pri sobni temperaturi do 5 dni ali zamrzujte do 2 meseca.
