Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Mafini iz malin in ovsa (200 kalorij - 6 mafinov) | Pecivo

1 skodelica (2,4 dcl) ovsene moke
1 skodelica (2,4 dcl) mandljeve moke
ščepec soli
1/4 čajne žličke pecilnega praška
2 jajci
1 čajna žlička ekstrakta vanilije
1/2 skodelica (1,2 dcl) mandljevega mleka
1 žlica stopljene kokosove masti
2 žlici medu
1 skodelica malin


Pečico predhodno segrejte na 180 stopinj C. Vstavite 6 skodelic z oblogami in položite notranjost oblog z razpršilcem za kuhanje (to je pomembno, da se ne držijo!).

V veliki skledi združite vse mokre sestavine in mešajte, dokler se ne združijo.
V drugi posodi združite suhe sestavine in mešajte, dokler se ne združijo.
Zmešajte mokre in suhe sestavine, dokler se enakomerno ne združijo.
Nato maline nežno zložite v testo.

Testo enakomerno razdelite na 6 skodelic, tako da zapolnite 3/4 celotne poti. Pečemo 20-25 minut ali dokler vstavljena zobotrebec ne pride iz nje čist.

Prestavite model v žičnati regal, da se ohladi 10 minut, nato pa jih odstranite iz modela in postavite na žično letev, da se popolnoma ohladi.

Shranjujte v nepredušni posodi pri sobni temperaturi do 5 dni ali zamrzujte do 2 meseca.

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer