Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Čokoladna pita po vegansko | Pecivo

Sestavine:

    testo
    ¾ skodelice (90 g) mandljeve moke
    ¾ skodelice (60 g) kokosovih kosmičev
    2 jušni žlici kakava v prahu
    ščepec vanilje
    2 jušni žlici datljeve paste
    nadev
    2 skodelici prej namočenih indijskih oreščkov (290 g)
    1 + 1/3 skodelice lešnikovega mleka (290 g)
    ¼ skodelice agavovega sirupa (65 g)
    ¼ skodelice javorjevega sirupa (65 g)
    ½ skodelice + 2 JŽ kakava v prahu (50 g)
    ½ skodelice utekočinjenega kokosovega olja (125 g)
    2 jušni žlici utekočinjenega kakavovega masla
    nekaj kapljic jedilnega lešnikovega olja

Priprava:

    Testo: v blenderju tako dolgo sekljamo mandlje, da dobimo moko. Vse druge sestavine premešamo z rokami v večji posodi, da nastane lepljivo testo. Testo pretresemo v tortni model in ga oblikujemo.
    Nadev: v močnem blenderju zmešamo do gladkega vse sestavine razen kokosovega olja. Na koncu dodamo še kokosovo olje in premešamo.
    Vlijemo v tortni model na mandljevo testo in po želji okrasimo z vegansko kokosovo smetano in praženimi lešniki ter čokoladnimi kapljicami.
    Pustimo, da se čez noč hladi.

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer