Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Kvantno polje, opazovalec in rast zavesti | Kvantna fizika

Ljudje dostikrat pojemo kako stvar, ki nam ne preveč po godu. Še več, pojemo stvari, ki na redijo, ki nas tolažijo, nas delajo močne, neustrašne. A kaj pravzaprav s tem počnemo?
Vedno ko nekaj vnesemo v sebe, vnesemo del kvantnega polja, del energije, ki se nahaja tam zunaj in jo ponotranjimo. Nekateri to počnemo tako, da jo potem zadržimo, drugi spet ne. A temeljna težava je, da je to nekaj znotraj nas in naš biološki računalnik je tisti, ki preobrazi to vsrkano energijo v nekaj drugega, kar potem prav tako naš biološki računalnik, ki mu pravimo tudi telo, izloči.
Kvantno polje ni nekaj, kar je zunaj nas in to samo opisujemo z našim umom. Ne kvantno polje je to, ki prežema čisto vse, tako nas, ko predmete, kot vesolje. To ni nekaj, česar se lahko dotikamo, mi smo kvantno polje. In zanimivo je dejstvo, da to kvantno polje, njegove manifestacije, telesa, misli, čustva, ki se pojavljajo v tem kvanten polju, da jih lahko opazujemo in merimo.

Preberite več: Kvantno polje, opazovalec in rast zavesti | Kvantna fizika

Vse kar je gosto ima svoj namen, a namen ni najti namena, temveč hoditi po svoji poti | Kvantna fizika

Naša prava narava niso kvantne zgostitve, pa koliko koli se že temu posvečamo. V življenju imamo namreč navado, da poizkušamo z mislimi, čustvi, predstvami ipd. oblikovati kvantni delec/zgostitev, ki jo potem poizkušamo opisati. A teh stvari se ne da opisati, kajti zelo so minljive. Če namreč težimo k temu, da bi vzdrževali kvantno prepletenost, v to vlagamo dosti energije, neke energije, ki jo moramo na enak način, kot kvantno prepletenost samo, ustvariti iz druge kvantne prepletenosti.

Naša prava in resnična narava je prazna, kjer ni nobenih zgostitev in kvantnih prepletenosti in bolj se naprezamo, da jih ustvarjamo (te iste kvantne prepletenosti), večjo napotest znotraj sebe ustvarjamo. In to ne kakršno koli napetost. Celotno naše bitje postane napeto.

Preberite več: Vse kar je gosto ima svoj namen, a namen ni najti namena, temveč hoditi po svoji poti | Kvantna...

Ljudje smo kvantni računalniki | Kvantna fizika

Ljudje smo kvantni računalniki, v resnici. Ko čustvujemo, mislimo, čutimo v bistvu tega vedno ne čutimo od neposredne okolice. Včasih dobimo preblisk o nekom, ki se nahaja na stotne kilometov daleč, včasih pa le nekaj metrov in točno vemo, kaj se z njmi dogaja. Tudi s stanji je isto. Točno vemo, kjer se je kaj zgodilo. Prekognicija, prenos misli??

No, nič kaj takega, gre se namreč za kvantno prepletenost.In bolj je ta nekdo oddaljen, težje je vzdrževati povezavo. Mnogokrat celo nemogoče, saj je tudi vzpostaviti ni. Celo življenje nas namreč prepričujejo, da smo ločena entiteta in da je to kar čutimo samo naše.

Preberite več: Ljudje smo kvantni računalniki | Kvantna fizika

Odhajanje zgostitev | Kvantna fizika

Prehlad je zgostitev v odhajanju. Bolj se držimo tistega, kar naj bi odšlo in je škodljivo za nas, bolj se nas prehlad “drži” oz. dalj časa traja, da se umakne. Dobro je vedeti, da je vse kar je redkejše od gostejšega, da je to nekaj v odjahanju, tudi, ko govorimo o nemoči. Ko govorimo o občutku nemoči, je tukaj to, kar je gosto prav občutek nemoči. Občutek nemoči je namreč le občutek, pod katerim se nahaja neka redkejša resničnost, ki pa ni nemoč. In bolj se oklepamo nemoči, večji je občutek, da nič ne moremo.

Dober primer zato je, ko nekdo odide iz našega življenja in se oklepamo občutka osamljeosti, nemoči, izpuhtelosti, izpraznjenosti ipd. Tudi tukaj se gre le za občutek, ki pa, ko ga izpustimo in mu dovolimo, da se sam razkadi, in tukaj je poudarek dobesedno na besedi razkadi, saj občutek nemoči nadomesti nekaj lažjega, nas prežame tisto, kar se nahaja pod njim. In ponavadi je to popolno zaupanje, moč, veselost ipd.

Moj predlog? Ne iskati občutkov, ki vas pahajo v nake čudna stanja. In če ste jih že našli in ugotovili, da se jih držite, je zelo preprosto. Izpustite jih... Pod tem, kar držite je vse tisto, na kar ste pozabili in vas dela močne, vesele, igrive.

Nismo se prišli ukvarjat z gostoto in zgoščenostjo, temveč z redkostjo in z življenjem na splošno | Kvantna fizika

Zaminivo, kako učinkovito je narejeno naše telo. Če je v njem količkaj škodljivega, se na to odzove tako, da oblikuje, cisto, rak, tumor, rano, slepost, mišično napetost, karkoli in to poizkuša na nek način odstraniti iz telesa, kajti to, kar se v njem nabira dolgi čas, je postalo preveč gosto, da bi lahko sobivalo s telesom. V njem začne ustvarjati ovire, pregrade in ščasoma se kot reka, zajezi in ustvari nekaj mrtvega, mrtev pretok, mrtvo dejavnost. In potem, potem je naloga telesa samega, ki je inteligenten mehanizem za vzdrževanje ohranjanja, da vse kar mu preprečuje delovati avtonomno in učinkovito poizkuša izločiti. In seveda, če tega ne more, pokliče na pomoč tista telesa, ki so sposobna odstraniti iz njega, del, ki mu preprečuje bivati zdravo in učinkovito. Ponavadi se to ostrani s fizičnimi ali enegetskimi zdravili, ki lahko ponovno vzpostavijo pretok, s fizično ali energetsko operacijo, če pa drugače ne gre, pa se telo ugasne na enak način, kot hišni sesalec, ki mu zmanjka elektrike. Razlika je le v tem, da se telesa (zaenkrat še ne) da ponovno napolniti.

Preberite več: Nismo se prišli ukvarjat z gostoto in zgoščenostjo, temveč z redkostjo in z življenjem na splošno...

Zgostitve | Kvantna fizika

Na Zemlji smo zato, da raziskujemo zgostitve. A ni logično? Naše telo je zgostitev, zgostitev v času in prostoru. In ko se podamo na globoko raziskovanje sebe in tega , kar nas obdaja, kaj hitro odkrijemo, da so te zgostitve, v katerih se nahajamo, dokaj dinamične. Da, spreminjajo se, spreminjajo se s časom in prostorom.

Čas in prostor namreč nista statična, ne sta zelo dinamična. In s svojimi lastnostmi vplivata na potek zgostitev.

Vsaka zgostitev, pa bodisi v ali izven telesa je namreč skupek nečesa, do česar pride zaradi gravitacije. Zaradi točke v katero kaže vektor polja, ki pa ni le polje časa in prostora. Ne, to je polje čas-prostor. Sem na Zemljo smo torej prišli raziskovat zgostitve, ki se tvorijo iz inteligentnega polja, ki mu pravimo čas-prostor. A ne gre se samo za polje čas-prostor. Tudi to je neka zgostitev, za katero se nahaja neka sprostitev, neka sproščenost znotraj katere obstaja točka gravitacije, kamor kaže vektor polja.

Preberite več: Zgostitve | Kvantna fizika

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer