Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Posledice karantene v času Corona virusa | Duhovna rast

A ste opazili kakšne pozitivne učinke karantene in celotnega  cirkusa okoli Corona virusa, ki bodo pomagali do prebujenja?  (pa ne toliko čustvenega in miselnega temveč duhovnega)

Vsekakor odpadlo dosti čustvenih, metalnih in energetskih motilcev, ki motijo našo zavest in po drugi strani odvračajo njeno zavedanje sebe in Sebe.

No, jaz sem jih kar nekaj, nekaj pa jih tudi nizam spodaj. Prosim pa vas tudi, če ste vi opazili kakšnega, da ga kot odgovor na ta post v krakem opišete:

1. Ljudje dajemo drug drugemu v splošnem več osebnega prostora, damo si dihati, ker pazimo, da ne bi okoužili sebe (ali nekoga drugega)

2. Ljudje smo bolj spoštljivi, bolj počakamo, da se ljudje umaknejo iz naše bližine. Sicer je včasih mogoče namen sebičen, ker hočemo zaščititi sebe, a v generalnem počakamo, da se drugi umakne iz našega prostora, s tem pa tudi varujemo njegoc osebni prostor.

3. Iz našega osebnega prostora kjer doživljaom milsi in čustva, se je odstranilo dosti misli in čustev drugih ljudi, globlje čutimo sebe in svojo naravo in dosti lažje reagiramo v skladu s tem. Z lahkoto lshko opazujemo svoja čustva in milsi

4. Ljudje med tem, ko na podzavestni (in tudi zavestni) ravni čutimo notranjo praznino dosti globlje, smo že iz tega razloga začeli dajati več prostora drugemu, seveda pa tudi sebi.

5. Ljudje smo dosti bolj začeli čutiti svoj osebni prostor in njegove meje. Nekateri od nas so začeli odbijati napade in vdore v naš prostor dosti bolj kot prej, po drugha strani pa spoštovati to, kar smo.

6. Tisti, ki ste bolj pozorni, ste lahko zaradi tega, ker je odpadlo dosti čustvenih in mentalnih ter energetskih motilcev morda bost ibolj zazanvate nematerialni svet. Krepi se vam intuicija oz. se je okrepila, to pa pe pripeljalo do večjega oz,. intenzivnejšega čutenja in občutenja, hkrati pa do krepitve vtisov, ki niso samo materialni.

* seveda te stvari držijo bolj v globalnem, saj nismo vsi enaki in eni še vedno z jezo, agresijo, žalostjo ipd. "napadajo" druge in  še vedno rinejo v njih..

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer