Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Potovanje v notranji svet | Naša prava narava

Vse je Eno, dobesedno. Vsi organi, vse telo, čustva, misli. A v trenutku, ko jih začnemo ločevati, nastopijo znotraj našega uma težave. To, kar je bilo prej Eno, sedaj vedno bolj postaja dvoje in bolj je dvoje, večjo napetost povzroča. Miselno na miselnem, čustveno na čustvenem, fizično na fizičnem…

A stvari niso tako preproste, kajti vedno smo skupek vsega. Naša telesa, celice, so prežeta z mislimi in čustvi. In ko pride do delitve, razdvojenosti v Enosti tega, kar je resnično, pride do neke vrste naboja. In bolj se ta ločitev med tem kar je in med tem, kar si misli ali čustva mislijo, veča, bo močnejše in intenzivnejše bolečine in bolezni prihaja.

Je že res, da so nekatere bolezni genetske, a tudi tukaj pride do istega procesa, do ločenosti, ki se je gojila tisočletja in tisočletja znotraj družine in družbe. In ko naenkrat preseže ločenost od resničnega kritično mejo, potem se začnejo kazati znaki tako na fizičnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem polju. Razlika je le kako zelo smo ločeni.

V resnici smo prišli na ta planet, v to dvojnost, da pozdravimo ta razcep med tem kar je in med tem kar ni. In med tem, ko to počnemo, se vedno bolj pomikamo k razsvetlitvi. Da, razsvetljenje je naš ultimativni cilj. A dokler ne bomo premagali občutka dvojnosti, lovljenja čustev, wow občutkov, dokler bomo znova in znova padali iz občutka ravnovesja, Enosti oz. povezanosti z vsem, bomo še vedno na tej strani črte.

Vsak od nas je popoln in vsi iščemo svojo popolnost. Do tega prihaja, ker nas vse misli, ki jih mislimo, napačne predstave, koncepti, čustveno prepletanje ipd. ločuje od tega, kar v resnici je. V bistvu smo vsi mediji, popolni kanali za pretok resnice, a se ta kanal zmanjša, bolj kot je posameznik ujet v svet objektov, objektivnega sveta, kajti svet ni nikoli objektiven.

Objektivnega smo si izmislili ljudje med tem, ko smo opazovali medsebojne odnose stvari, ljudi in dogodke. In da bi zadeva bila možna, da bi jo bilo možno nadzirati in spraviti v nek okvir, smo predpisali pravila, da bi bilo omogočeno vse, čisto vsem napredovati po svoji individualni poti.

Da tudi v sistemu pravil napredujemo naproti Enosti. Vsak v svojo smer. Tukaj je ključna besedica »vsak v svojo smer« in verjemite tukaj je koordinacija med vsemi temi umovi in potegi zelo težka, da bomo vsi dobili možnost, da pijemo iz istega vodnjaka.

Ko pa se odpravimo v subjektivno, v raziskovanje subjektivnega sveta, ki je znotraj nas, v svet, kjer napetosti nastajajo, pa dobimo čisto drugačen pogled na vse skupaj. Če so v zunanjem svetu napetosti, ki jih čutimo v mislih, čustvih, v telesu, občutkih, idejah, konceptih, če so vsi potegi vzrok za delovanje, ker nam neka misel ali čustvo pravi, da je čas, da se premaknemo, potem je v tem notranjem svetu, obratno.

Seveda se še vedno pojavljajo potegi in porivi, a notranji svet nas uči pasivnosti. To sicer ne pomeni, da postanemo v popolnosti pasivni, pomeni pa to, da se s tem, ko se ne odzivamo na stvari, čustva, predmete in objekte zdravimo. Da, zdravimo se potrebe, da odreagiramo – ali kot bi z drugimi besedami marsikdo rekel, razpletamo, sproščamo, spuščamo in odpuščamo naše globoke navezanosti na travme, stara čustva, žalosti, načine mišljenja…

In zanimivo, med tem, ko to počnemo, se učimo vedno bolj biti v ravnovesju, kar z drugimi besedami pomeni, da zavzemamo svojo ravnopravno pozicijo na srednji poti. Ko namreč hodimo po srednji poti, to ni usklajevanje in kontrola, da ne bomo padli iz nje, čeprav v začetku tudi, kajti vsakdo, ki se hoče naučiti ravnotežja, je najprej izpodvržen neravnotežju in šele po nekaj vaje pride do popolnega ravnovesja med levo in desno.

A namen življenja je priti na srednjo pot in po njej hoditi. Čutiti znotraj sebe občutek za pravičnost, za enakost, za življenje. Kajti če se ne zavedamo, da ima vsaka bolečina svoj vzrok in vsako čustvo svoj skok, če ne vemo ravnati tako, da znotraj sebe, posledično pa tudi zunaj sebe, ustvarjamo ravnovesje, srednjo pot, po kateri hodimo, potem prej ali pozneje zbolimo.

Irsko-keltski način zdravljenja, ki se imenuje Celično zdravljenje in jedrna preobrazba, nam pomaga pri tem, da najdemo znotraj sebe dele, ki so v neravnovesju sami s sabo, pa bodisi, da so to fizični deli, kot organi in celice, razne bolezni, obolenja ali pa načini obnašanj, delovanj, hotenj, čustvovanj, kar nas pozneje pripelje k jasnim mislim, saj preprosto v našem telesu več ni potegov in čustvenih nagibov, da bi se rodile misli, ki bi povzročile nezaželena ravnanja. In ko jih enkrat odkrijemo, se podamo na novo pot, na pot preobrazbe le-teh.

Pri obojem, tako pri iskanju, ki se zgodi po energetsko-telepatski metodi, kot pri preobrazbi, se gre pravzaprav za edinstven način komunikacije z našim Bitjem pri katerem se skozi visok prečiščen kanal pretakajo informacije, ki so potrebne, da se v polju Duha ali povejmo z drugimi besedami, v našem Bitju, zakrčenosti, zgostitve, zapore in ovire sprostijo in preobrazijo.

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer