;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji

Prispevki

Blaženje menstrualnih težav

Prenosna zdravilna točka Kupicus Therapeuticus Menstrus je namenjena blaženju težav, ki nastajajo kot posledica cikla, skozi katerega gredo ženske. Menstrualni cilkus je darilo narave, ki omogoča poustvarjanje novega življenja.

Spremembe, ki se dogajajo v jajčnikih, maternici in nožnici pa niso samo fiziološke narave. Mnoge od vas se zavedate, da jih lahko spremljajo zelo burne čustvene reakcije in drugi katarzični procesi, ki so lahko hkrati boleči, čeprav po drugi strani odrešujoči.
Rodila in dogajanje v njih nam zelo nazorno kažejo kakšno je stanje našega telesa in duha. Vse bolečine in krči, ki tam nastajajo, so povezani z čustvenimi travmami ali zadrževanjem čustev, če karkoli ni bilo sprejeto ali izraženo na primeren način.
Če posameznica dovoli, da se bolečina oz. krč izrazi brez njenega upiranja, prihaja do močnih očiščujočih procesov, ki jih spremljajo sprostitve in vročina, ki pa ni zunanja, temveč notranja in je pokazatelj, da se je začelo nekaj znotraj vas zdraviti. Klub temu pa je nekaj takšnega izredno težko sprejeti.
V dojemanju je namreč bolečina nekaj slabega, napačnega, nekaj kar nam kaže, da v našem telesu ni vse, kot bi moralo biti. Včasih je res, a nejvečkrat gre le za to, da nam bolečina kaže, da nekaj ne počnemo, kot bi morali. In ko spremenimo svoj odnos do tega in se posvetimo pravemu vzroku bolečin, bolečine izginejo in se naš fiziološki sistem uravnovesi.
Prenosna zdravilna točka Kupicus Therapeuticus Menstrus je vir zdravilnega sevanja, ki pomaga uporabnici na globojem nivoju spoznati, da bolečina ni namenjena bolečini, temveč, da gre za čustveni pokazatelj, ki kaže, naj odložimo čustvena bremena, ki jih nosimo v sebi.
Sevanje prodre globoko v zakrčene dele, kjer so ujeta čustva in napetosti, ki se želijo izraziti skozi trzljaje. Na ta način se počasi in postopoma začnejo sproščati ujetosti, ki so se nabrale tekom let. Ženska se osvobodi čustvene napetosti in zakrčeni deli se sprostijo, ko notranja napetost pojenja.
Prenosna zdravilna točka Kupicus Therapeuticus Menstrus ne deluje le kot blažilec, temveč na globokem energetskem delu uči telo, kje je zakrčena energija, da s tem, kar ustvarja zakrčenost kot so bes, otrplost ipd. ni nič narobe in da burne reakcije povzročijo bolečino in krče. Po drugi strani pa sprošča tudi potrebo po načinu čustvovanja, ki ustvarja nove in nove ujetosti. S tem pomaga celotnemu telesu in istočasno čustvom, da začne delovati harmonično in svobodno, predvsem pa sebe doživlja kot mehanizem, ki lahko deluje ubrano samo tako, da se ne upira temu, kar je neznano.

 

 

Začela se je tudi prodaja Prenosnih zdravilnih točk Kupicus Therapeuticus Menstrus, ki lahko zniža bolečine pri menstruaciji za 20-30%.

Cena: 29,97 euro

Naročila za to sprejemam na emal: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

Več o Prenosni zdravilni točki Kupicus Therapeuticus Menstrus:

Testna oseba 1

Testna oseba8

 

Mediji

Prenosne zdravilne točke, Misteriji, Februar 2015

Vodni park z energetskimi točkami, Zdravje, Februar 2015

 

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer