Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Sestra Sheila

Sestra Sheila je bila rojena v Nemčiji. Izvorno se je učila za nuno. Med drugo svetovno vojno je v glavnem skrbela za to, kar je vzrokovala vojna. Umrla je julija ali avgusta 1943 med letalskim napadom.

O njej je poznano tudi, da je bila v prejšnji inkarnaciji Jeanne-Françoise Fremiot, rojena v Franciji 28. januarja 1572 in je umrla v Dijonu 13. decembra 1641. Med njenim francoskim obstojem je posvečala svoje življenje družbeni podpori in je bila kanonizirana leta 1767 kot Saint Jeanne de Chantal.

Duhovno delo entitete, ki se imenuje Sestra Sheila vključuje obravnavo bolnih in slabotnih. Njeno prisotnost spremlja določena vonjava.

(Ver: Duhovno Zdravljenje, Ismar E. Garcia)

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer