Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Emanuel

Entiteta Emanuel je poznana v glavnem zaradi dejstva, da je bila mentor Chico Xavierju. Znano je tudi, da je bila v prejšnjem življenju ponosen rimski senator Publius Lentuslus, ki je živel v luksuzu in razuzdanosti zaradi Julija Cezarja. Poročen je bil z Livio, čigaršnjo eksekucijo je bil prisiljen gledati iz galerije. Umrla je, ker se je spreobrnila v krščanstvo. Lentulus je umrl v Pompejih leta 79 pred našim štetjem, ko je eksplodiral Vezuv.

Da bi se pokesal za svoje grehe, se je inkarniral 50 let pozneje kot suženj Nestorio, ki so ga skupaj s drugimi kristjani vseh starosti bil pogotale divje živali v Rimski areni, ki je služila za zabavo Rimskemu občinstvu.

Približno stopetdest let kasneje je hodil po Zemlji kot Rimski patricij Quinto Varro, ki je prevzel identiteto starega pridigarja Corvnia, da bi pobegnil poizkusu umora nanj. Obsojen je bil na smrt z obglavljenjem, a je bila pozneje ta kazen zamenjana s počasno smrtjo v ječi.
Minila so mnoga stoletja in leta 1517 se je inkarniral na Portugalskem kot človek, ki je postal Padre Manuel de Noberga, pomembna osebnost v Kristusovem krogu, ki ga je ustanovil Ignacij od Lojole. Igral je pomembno vlogo v Brazilski zgodovini, vključno pri ustanovitvi College of Piratininga, zibelke velikega prestolnice São Paula. Umrl je od tuberkoloze v starosti 53 v Riu de Janeiru.

Manuel de Noberga je včasih pisal svoje ime kot Ermano de Noberga (= brat Manuel), vendar pa je kljub temu entiteti dano ime Emanuel.

(vir: Duhovno zdravljenje, Isamar E. Garcia)

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer