Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Pogovor z medijem | O delavnici

Namen delavnice Celičnega zdravljenja & jedrne preobrazbe z nazivom Ogenj duše je pomagati ljudem, da spremenijo perspektivo v življenju na energetskem nivoju in se povežejo z globokimi deli sebe, ki so namenjeni kreiranju iz njihove lasne perspektive. Procesi, ki se na delavnici začnejo kreirajo njihovo resničnost prav od začetka. To niso samo neki procesi, ki se začnejo nekje na sredini.

Kako bi označili svoje delo?

Delo, ki ga opravljam, je sveto delo. Sega prav v jedro bitja človeka, zaradi česar je zelo pomembno, da se prostor, kjer se delavnica izvaja, vsaj za tisti čas, spremeni, postane sveti, posvečen prostor, ki je v popolnosti zavarovan z lučjo in ljubeznijo, tako, da vanj ne more vstopiti nič takšnega, kar ni zaželeno.

Ko opravljamo delo si vibracija vsake posamezne duše prikliče tisti aspekt, ki ji pomaga, da se nauči ustvarjati od tam od koder je zanjo potrebno, zato tudi vsak udeleženec delavnice doživlja svoj lasten proces. Vsi na delavnici smo namreč povezani s tanko nitjo na svoj višji jaz, ali na najvišji aspekt boga, ki teče skozi nas in od tam črpamo navdih zase in za svoje delo.

Moja vloga na delavnici je medijska in sem kot neke vrste prevajalec, prevodnik med višjo in nižjo zavestjo in ko ljudje sedijo mojemu nareku, pravzaprav komunicirajo sami z najvišjim aspektom sebe, ki je odgovoren za težavo, s katero se soočajo. Delavnica? Kot vidite se imenuje celoten prtoces, ki ga izvajamo delavnica, saj se pravzaprav med tem, ko kanaliziramo svoj visoki aspekt skozi nas, da nas naj pozdravi, pravzaprav učimo, kako se to dela. Ne pravim, da se učimo, vsi za isto vlogo, temveč se vsak uči na svoj lasten način povezati s svojim višjim aspektom, kar pomeni, da se bo skozi njega razvijal njegov lasten vidik tega, kar potrebuje.

In kaj posamezniki potrebujemo…

Različno. Nekatere duše potrebujejo podporo v tem, da se prepoznajo v svoji vlogi v tem življenju, druge spet potrebujejo krepitev nekega aspekta, da bodo lahko nadaljevale od tam, do kjer so prišle, vsi pa potrebujemo čisto in jasno povezavo, ki nam bo dajala občasno ali pa vedno impulze. Vendar pa ,da bi te impulze prepoznali, se jih moramo naučiti razločevati. Za to pa je potrebno delo, pri katerem delamo na sebi in drugih in prepoznavamo na globokem energetskem nivoju kaj se pravzaprav znotraj nas dogaja.

Znotraj nas..

Da, drugi niti niso tako zelo pomembni, čerpav tudi. Delo, ki ga izvajamo, je predvsem delo na sebi. In med tem, ko delamo na sebi, tudi drugi dobijo možnost, da prevetrijo svoje težave in se pozdravijo.

Celoten proces je namreč konglomerat nas in drugih, na isti način, kot življenje samo. Če dobro opazujemo, je že življenje samo dogovorno, da se v doglednem času spremenimo in to ne zaradi drugih, temveč zaradi sebe. Drugi so tukaj le, da nam pomagajo, da znotraj sebe lažje vidimo, kaj je tisto, kar nam preprečuje napredovati v smer, v kateri želimo iti.

Kako se torej točno to dogaja, kar počnete?

Mislite medijski del? Skozi moj kanal prihaja nagovor duha, pihanja, ki ga ustvarja polje zavesti in to moj um preprosto zazna, kar se potem pretvori v govorno obliko. In ko ljudje ponovijo za mano nekaj besed, se sami priklopijo na svoj kanal in se proces, ki jim je namenjen odvija znotraj njih samih.

To je zelo podobno učenju v vsakdanjem življenju, s ponavljanjem, le da se tukaj gre za drug nivo učenja. Učimo se komunicirati s svojo lastno, vrojeno naravo in v trenutku, ko z njo vzpostavo kontakt, če poznamo govorico ali imamo za to prevajalca, se proces komunikacije lahko začne.


Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer