Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Proces in delo | O delavnici

Proces na delavnici Jedrne celične preobrazbe je usmerjen na delo z vsem kar smo, torej s svojim višjih jazom, naravo, prijatelji, znanci… Delavnica se imenuje delavnica iz tega razloga, ker skozi delo, ki ga opravljamo na njej, komuniciramo, zdravimo, razvijamo, postajamo boljši.

Človek lahko postane več samo tako, da več sebe prepozna in prav to mi na delavnici počnemo, raziskujemo dele sebe, drugih, narave in med tem, ko to počnemo, postajamo vedno večji, širši. Življenje začenjamo razumeti globlje in globalnejše, začnemo se zlivati z njim na nivojih za katere prej sploh nismo vedeli, da obstajajo.

Na ta način pridejo iz naših najglobljih globin naši darovi, ki nam pomagajo na še bolj učinkovit in globalnejši način komunicirati s sabo. Pridite kdaj, obiščite nas. Poiščite globlje dele sebe, postanite več. In ne pozabite, ne gre se samo za zdravljenje tega, kar potrebujete v tem trenutku!

 

Pogovor z medijem | O delavnici

Namen delavnice Celičnega zdravljenja & jedrne preobrazbe z nazivom Ogenj duše je pomagati ljudem, da spremenijo perspektivo v življenju na energetskem nivoju in se povežejo z globokimi deli sebe, ki so namenjeni kreiranju iz njihove lasne perspektive. Procesi, ki se na delavnici začnejo kreirajo njihovo resničnost prav od začetka. To niso samo neki procesi, ki se začnejo nekje na sredini.

Kako bi označili svoje delo?

Delo, ki ga opravljam, je sveto delo. Sega prav v jedro bitja človeka, zaradi česar je zelo pomembno, da se prostor, kjer se delavnica izvaja, vsaj za tisti čas, spremeni, postane sveti, posvečen prostor, ki je v popolnosti zavarovan z lučjo in ljubeznijo, tako, da vanj ne more vstopiti nič takšnega, kar ni zaželeno.

Preberite več: Pogovor z medijem | O delavnici

Kreiranje in ustvarjanje iz praznega prostora | O delavnici

Na delavnici gremo zelo globoko in med tem, ko se nam odstirajo novi nivoji prihaja tudi do ostrejših potez, ki nam omogočajo, da iz teh novih nivojev čustev, misli in duha ustvarjamo. A tukaj se ne gre toliko za to, da karkoli ustvarjamo mi sami. Stvar je v tem, da ko se nam luščijo spodnje plasti vedno bolj prepoznavamo, da ni nobene potrebe po tem, da bi naredili karkoli, da bi se zgodilo karkoli. Vse kar je potrebno, je le to, da izdamo namen, potem pa je Duh tisti, ki kreira.

V življenju se nikoli pravzaprav ne gre za to, da karkoli ustvarjamo sami. Vedno je so-kreacija. Mi izdamo naročilo, Duh pa je tisti, ki to naročilo izvede. In če smo dovolj pretočni, se ravnamo po navodilih duha, kar z drugimi besedami pomeni, da se samo odzivamo na višjo zavest, da nas le-ta popelje tja, kjer je naš zadani cilj. Če seveda ni namena, ni nekega delovanja, razen, če smo dovolj pretočni, da dovolimo, da nas nagovarja to, kar nas pač nagovarja.

Preberite več: Kreiranje in ustvarjanje iz praznega prostora | O delavnici

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer