Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Življenjska prepletenost (2) | Duhovna rast

Zelo težko je živeti, če nimaš jasnih misli? In zakaj ne?

Ne eden velikih razlogov je prepletenost. Pa ne samo z drugimi, temveč tudi sam s sabo.

In kako si lahko prepleten sam s sabo? Na, v naših organih, krvi, dnk-ju so energetski vzorcu, naša koža jih nosi, naši načini obnašanja. In kar počnemo v življenju, dostikrat, je to, da sledimo temu, kar se nam pojavi v telesu, občutkih, mislim, čustvih, pa niti ne vemo, če je to naše ali prihaja od nas samih, ali od kje drugje.

Zanimiva bitja smo ljudje, ko niti ne poznamo sebe, pa bi drugim govorili, se z njimi prepletali še bolj, da bi morda izvedeli nekaj o sebi. Ljudje to dostikrat počnemo, v ljubezni, s prijatelji, v spolnosti. Gremo čutit druge, ne da bi se zavedali kaj se pravzaprav dogaja znotraj nas in kateri del nas čuti.

Morda je en tati del, ki prihaja od dedka alo mama. Da čustva so zelo triki Ko se jih naučimo, jih s pridom uporabljamo, pa se sploh ne zavedamo, če le-ta izražajo, to, kar bi mi izrazili, če tega, kar je odtisnjeno v nas, ne bi bilo.

To počnemo, z mislimi, z občutki, s spomini, koncepti. To smo počeli v zgodivini, to počnemo sedaj. Se še spomnite, kaj se je dogajalo z Gallileo Gallileom in vrtenjem zemlje? Ali pa tem, kar, čemur so predniki rekli konec sveta?

Ljudje nismo nič kaj drugačni, nikoli, saj še vedno verjamemo temu, kar čutimo, kar mislimo, kar doživljamo, kar se nam kaže kot resnica.
Čigava resnica?

Je to resnica iz energetskih vzorcev, čustvenih vzorcev ali prihaja iz naučenega, iz spomina? In zanimivo je, da je vse to kar se nam pojavlja v umu en veliki magnet za še več tega, če seveda to želimo.

Na svetu je mnogo ljudi, ki živi iz zgodbe svojega telesa, tega kar se v njem dogaja, vključno s ćčustvi, ki potem prebudijo občutke ali pa mislimi. Pa je vses to kar čutimo, doživljamo v telesu, v umu, čustvih res?

Nikakor. Vse to prihaja iz energetskih vzorcev, odtisov v energiji, ki jih prenašamo v sebi tisočletja dolgo. Pa, da ne bom kompliciral s preteklimi življenji, pač smo se tega vsega priučil od naših prednikov..

Mnogi ljudi to čuti, nekateri ne, a kar je pomembno je to, da je potrebno razviti dovolj jasno sliko o tem kar se dogaja, potem pa v skladu s tem reagirati. A to, kar je v naših mislih, čustvih, umu, besedah, spominih, je zelo zakrčeno, ujeto tam, in noče spustiti.

To so prepoznali predniki, to so prepoznali sodobniki. Razlika je le, da so predniki šli v globino, do izvora takšnega delovanja in odkrili, kaj se pravzaprav dogaja.

Seveda so bile takrat drugačne okoliščine, kjer ni bilo v kolektivni in individualni zavesti toliko energetskih odtisov, saj je bila populacija na svetu dosti manj številčna, hkrati pa ni bilo toliko znanja in definicij, zaradi katerih ima um sedaj potrebo, da deluje in deluje.

Da, um je tisti, ki deluje in um je tisti, ki s tem operira, kljub temu, da ni um nič drugega kot skupoek misli, ki se med sabo izmenjujejo. Zanimivo, kako je prišel v obstoj um, a ne?

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer