Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Privlačiti ali odbijati | Duhovna rast

Ves svet nas uči, privlačite, odbijajte, a le malo takšnih je, ki bi nas učili, bodite, in tisto, kar je potrebno, bo prišlo samo. Biti ne pomeni čakati, vsekakor ne v umum, temveč biti v bitju. Dovoliti si, da ste takšni kot ste.

Vas ne uči zakon privlačnosti, da bodite to, kar ste, da se počutite dobro takšni, kot ste?

Počutiti dobro se je nemogoče, če nismo v bitju in ne dopuščamo, da se zgodi, kar se pač zgodi. Tudi zakon privlačnosti to uči, a ne? No, tukaj se gre za malo drugačno dopuščanje, kot umsko.

In kakšna je razlika med umskim dopuščanjem in med dopuščanjem duše?

No, pa poglejmo najprej dušo.

Duša je takšna, kot je. In je najbolj vesela, kot je v popolnosti poravnana sama s sabo. Sicer vas pa tudi tega učijo pri zakonu privlačnosti. Kaj pa pomeni biti poravnan sam s sabo?Tako, da dušnem nivoju?

V umu tega ni pretežko narediti, a ko smo, če n e pride višji aspekt skozi, potem imao v glavi, v čustvih, v občutkih le občutek, poravnanosti, nimamo pa občutka poravnanosti na duhovnem nivoju.

Če namreč nismo poravnani na duhovnem nivoju, tam, v duši, potem ne more priti skozi tista čudovita vibracija, ki ne povzroča le lepega občutka, temveč tudi manifestira. Ane tako, kot si je to um zamislil. Ne, pa saj to že veste, temveč tako, kot je za nas najbolj prav.

Da bi lahko začutil, kaj je za nas najbolj prav, je potrebno čutiti dušo, oz. njeno dopuščanje, da se stvari same prikažejo. In tega z umom, ki vpliva na dušo vsekakor ne počnemo.

Ne, um je le tista aktivna vibracija, ki v primeru, da se gre za pričakovanje iz uma, ne iz čustev, ki prihajajo iz bitja, duše, je le aktivna substanca, ki želi nekaj izsiliti. Pa saj tudi že to veste, kaj bi vam to razlagal, vendar pa nemalokrat, ko pride do kreiranja in kreacije na to pozabimo.

Kako se torej podati na potovanje kreiranje iz duše, ne iz uma?

Najprej je seveda potrebno spoznati duši in njeno interakcijo. In če ima duša še vedno peveč umske energije oz. je še vedno preveč zapletena v potrebo, da se ukvarja z umom in nasilno kreacijo, potem je to potrebno očistiti, izkoreniniti.

To seveda ne gre tako enostavno, razen, če se lotimo notranjega dela, ki nam pomaga to očistiti. Niso namreč vsa čistila enako učinkovita, Lahko koristiš Blitz, pa Glizti, lahko pa kotistiš umsko energijo.

Da, ta bo prava, za čiščenje duše, a kako do nje?

Da bi duhovna vibracija duše prišla skozi, je potrebno biti iskren, neposreden, predvsem pa dovoliti, da pride skozi takšna, kot le-ta je. In za to je potrebno veliko veščine in dopuščanja, takšnega umskega.

Samo s tem, ko ugasnemo svoj um, se zgodi pravo dopuščanje in to je včasih zelo zapleteno.

Um lahko ugasnemo samo tako, da mu pustimo, da se razvodeni in za to je potrebno veliko vaje, predvsem pa razločevanja in pozornosti, kdaj in zakaj se to dogaja. Samo s ponavljanjem starih manter, da se to da narediti s čustvi, ne bomo mogli priti do tam. Še posebej, če čustva izvirajo iz nižjega astrala.

Za kaj takega se je potrebno podati na potovanje raziskovanja svoej duše. In včasih je pravi čas, da naredimo to, drugič spet ne.

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer