Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Od kje dobimo navdih, da smo to kar smo? | Duhovna rast

Skozi vse nas struja življenje. To je nekaj vrojenega, nekaj, kar pride z telesom, v katerega smo rojeni. Ali pa pride telo z življenjem, ki samo obstaja kot takšno.

Telo je produkt življenja, zato bi kaj težko rekli, da je življenje produkt telesa. Vse namreč, kar je v telesu, je prežeto z življenjem. Tudi okoli njega je življenje, ki ga mnogi opisujejo kot avra, energetsko polje, bio polje… Mnogo imen ima.

Zanimivo bi se bilo vprašati, kaj nastane prej, polje, ali telo? Kljub temu, kako bi to opisali, pa je dejstvo, da tudi novo življenje najprej pride iz nematerialnega, iz misli, namenov, čustev.

Ko prihaja do novega začetka življenja, vedno najprej obstaja namen, pa četudi se gre samo za spolni odnos, kajti besede pripeljejo…

In kaj ima s tem odgovor na vprašanje ali je bilo prej polje ali telo? No, vse, saj navdih za kreiranje novega življenja ne prihaja iz materialnega sveta. Novo življenje pokrene pravzaprav življenje samo in ne spermij in semenčica, kajti tudi v njiju je življenje.

Življenje vedno pritegne še več življenja, pa v kakršni koli obliki že in da bi življenje ustvarilo novo kreacijo, ki bi se obnašalo kot življenje, za to uporablja človeška telesa.

Življenje je nekaj s čim je prežeta vsa kreacija in kreacija ustvarja nova življenja – z navdihom. Ko je v energiji, ki ustvarja nova telesa, drevesa, rastline dovolj ustvarjalnega navdiha, se prižge iskra, iskra, ki je zametek novega telesa, ki nosi novo kal življenja.

Prisotnost, ki ji pravimo življenje lahko vsi opazimo in vsi vemo, kdaj je nekaj živega in kdaj ne. In ta prisotnost prežema vse kar je živo, materialna telesa, materija, pa tej prisotnosti omogoča, da lahko izkuša nove dimenzije obnašanja in obstoja.

Svet dvojnost je idealen za preizkušanje novosti, predvsem pa za rast in razvoj. Nekoč smo se razvili iz koacervatov, skupkov aminokislin, ki jih je glede na znanost pokrenila elektrika. A obstaja morda večja prisotnost, ki je še večja kot življenje? Morda…

Vsi navdihi, tudi dihanje, naš avtonomni živčni sistem, in bitje srca je od nekod navdihnjeno. Pa da ne govorim o naši komunikaciji, idejah, zamislih…

Vsi se lahko zavedamo, da obstaja onstran tega, kar mislimo, da je življenje še nekaj, a kaj je ta nekaj?

Vseeno, kako ga poimenujemo, a ta nekaj je tisti, ki je navdih za vse kar je.

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer