Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Bitja, 2. del | Duhovna rast

Zakaj govorimo o željah drugih? Kaj pa naše lastne? No, prav o tem se gre, kajti, ko postanemo vibracija nekoga drugega, naša želja utihne. In kaj se takrat zgodi? V popolnosti se podredimo onemu, ki nam pomaga.

No, mogoče ne na nivoju, nekih stvari, a zagotovo na nivoju stvari, ki jih želi on, kajti njegova vibracija preplavi naše želje samo na tistem nivoju, na katerem jih želi. In kateri so ti nivoji?

Vsa bitja v obstoju rastemo, se razvijamo, kar pomeni, da ni nujno, da če nekdo prihaja iz duhovnega sveta, da je bolj razvit kot mi sami. To, da prihajajo iz duhovnega sveta pomeni pač, da samo prihajajo iz duhovnega sveta. Nič več in nič manj.

To, pa hkrati tudi pomeni, da imajo tudi oni neke osebnostne lastnosti in te lastnosti so lahko takšne in drugačne.
Kaj torej iščemo v življenju?

Če iščemo bitja, ki bi nas popeljala kam drugam in zato smo pripravljeni storiti vse, ne glede na to kakšni ta bitja so, no, potem, nam je že čisto vseeno za nas. Ne govorim o prihodnosti, kajti tam še nismo, temveč govorim o sedanjosti, kajti naša zavest, naša vibracija obstaja le v sedanjem trenutku.

In če se navežemo na nekoga, ki nam bo po celi poti v prihodnost vcepljal svojo vibracijo, ki ni čisto usklajena s tem, kaj je naš namen, no, potem se bo naš namen začel spreminjati in postajati nekaj drugega. S tem pa tudi naša prihodnost, ki jo zremo iz vidika naše lastne vibracije.
Kako torej v prihodnost, ki jo gledamo iz naše lastne vibracije?

Dobro si je biti zelo na jasnem, kaj je naša lastna vibracija in kam želimo, da se razvije. A ne za vsako ceno, ker morda, če je cena previsoka, še ni pravi čas, niso prave okoliščine ali ni pravih bitij, ki bi nas lahko popeljala tja, na takšen način, kot si to želimo mi sami.

Pri komunikaciji z bitji je dobro biti zelo pozoren, prav tako kot z ljudmi, kaj ti nekdo ponuja in zakaj, kajti to, kar ti ponuja je morda že mamljivo, a ko to prejmete, to morda več ne bo to, kar ste želeli imeti. Vsekakor je dobro premisliti, ali želite pot nadaljevati kot nekdo, ki ne hodi v svojih čevljih.

Vibracija vsakega bitja je unikatna, kljub temu, da smo si zelo podobni, vendar pa nas ravno raznovrstnost vibracij dela drugačne. Nekatere vibracije so kompatibilne, druge spet ne, nekatere šele bodo, druge spet ne…. A na vsako vibracijo je dobro pogledati iz vidika, kje se nahaja sedaj.

Je ista, je kompatibilna? Kaj to pomeni zame? Je morda strupena zame? Me v tem trenutku zastruplja?

Na vsa ta vprašanja najdemo odgovor, če se zazremo vase. Včasih niti ne toliko vase, le poslušati se moramo. Odgovor dobimo že iz opazovanja.

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer