Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Kaj je in kaj ni meditacija

V svetu poznamo mnogo različnih meditacij? Nekatere so vodene, pa z zvokom, pa v tišini...

A kaj je pravzaprav meditacija? Je to nekaj, kar je namenjenu sproščanju ali se da iti z njo globlje? Se samo prepustimo in dovolimo, da nas um vodi, kam nas pač odpelje in gremo čez, tja nekaj ali kar lahko kultiviramo, ne z mislimi ali dostvom drugih ampak sebe, svoje narave? In kako je spoznati? Kako prepoznati kaj je tisto, akr nas vodi v globine sebe?

Tisti, ki mislijo, da je voditeljeva energija tista, ki nas popelje nekam, no premislite... Se gre res za voditeljevo energijo, ali pa se gre za kaj drugega? Ne pozabite, da izdamo sami namen že s tem, ko se notranje usmerimo kamor želimo iti in da je zunanji učitelj le tam samo zato, da nam pomaga usmeriti misli.

In kakšen je namen meditacije? Je to samo sproščanje ali ima globlji pomen?

Namenov meditacije je mnogo, a meditacija, ki jo poznamo je koncentracija.

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer