Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Preprečite zlorabo, pomagajte tistim, ki so bili zlorabljeni | Duhovne zlorabe

Vsaka zloraba se imenuje zloraba, ker se gre za kršenje tega, kar se rabi. Na to, kar se rabi, uporablja, se vrže zlo, torej nekaj, kar ni dobro. 

Vsak človek ima znotraj sebe zametke dobrega in slabega in vsakega od nas vodi naša vrojena narava. Ravno ta je tista, ki krmili naša življenja. 

Je vedra, je divja. Je ranljiva in je igriva. Neguje in poškoduje. Je dobro namerna in je slabo namerna.

Človeška bitja imamo um, s katerim lahko nadziramo svoje podzavestne impulze. A še preden jih lahko dobimo v celoti pod nadzor, je potrebno v celoti jih prepoznati.

Človeška narava, je narava bojevnika. Ves čas se bojuje, sam s sabo, s svojimi vrojenimi tendencami, ki mu govorijo, kaj naj počne, kako naj se vede. In večino časa, so le-ta v popolnosti usklajene s tem, kar človek čuti, da je.

Preberite več: Preprečite zlorabo, pomagajte tistim, ki so bili zlorabljeni | Duhovne zlorabe

Polje zlorabe | Duhovne zlorabe

Vse kar je nastalo, je nastalo iz čiste zavesti. V tem svetu imajo možnost kreiranja višje razvita duhovna bijta. In med njih spada tudi človek, ki s svojim odnosom do duhovnega polje lahko ustvarja in uničuje.

Polje kreacije se uči ravno skozi to. Med tem, ko se valovi zavesti dvigujejo in spuščajo, ustvarjajo in uničujejo. In med tem, ko ocean zavesti valuje, brusi, se zaletava ob skale in kamenje, ki se nahajjo v njem, ruši obale, jih preoblikuje. A nikoli nasilno. 

To počne kot voda.. Počasi, potrpežljivo, dokler se ne zbrusi do konca in odpade. In ko odpade, ocean valuje brez ovir, brez postanka. Le valuje.

In namen zavesti je ravno to, da valuje. Svobodno in neobremenjeno. Ravna se po vetru, po plimi in oseki.

Preberite več: Polje zlorabe | Duhovne zlorabe

Nastanek tendenc za duhovne zlorabe, kako se izražajo in kako jih prepoznati | Duhovne zlorabe

Najprej kar moramo razumeti, je to, da ima vsak človek svoje duhovno polje in osebnost. Duhovno polje obstaja neodvisno od osebnosti, osebnost pa je nekaj, kar je sestavljeno iz preteklih tendenc, ki so shranjene, zakrčene v telesni fiziologiji, ki preprečujejo, da bi se dušni izraz v popolnosti izrazil.

Osebnost je torej neke vrste filter, ki preprečuje, da bi se duša kot taka v popolnosti izrazila in živela svoj namen. Skozi njo vedno teče dušni tok, vedno. Je pa njegova širina, gostota, hitrost ipd. odvisna od tega, kar pač osebnost dovoli,  da pride skozi.

Na Zemljo se nismo prišli samo igrat in izkušat svoje darove. Še pred tem, kot jih lahko v popolnosti izkusimo, moramo iti preko mnogih preizkušenj, ki bodo pripeljale do tega, da se bodo ti darovi v popolnosti izrazili. Vse dokler se pa še ne, pa mora vsak odigrati svojo vlogo v veliki kozmični drami z namenom, da odkrije in razkrije znotraj sebe to, kar se v resnici sveti.

Preberite več: Nastanek tendenc za duhovne zlorabe, kako se izražajo in kako jih prepoznati | Duhovne zlorabe

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer