Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Zemlja | Duhovni varuhi

Zemlja nas uči biti v naši lastni energiji, kajti ne bomo se naučili, drugače ne. Svet v katerem živimo je svet prestopanja mej, socializacije druženja. Pa da ne boste narobe razumeli. Z združevanjem skupnih potencialov pri kreaciji skupnega, lepšega svet ni čisto nič narobe. A težava nastane, ko hočemo biti vehementni in drugim govoriti, jim vsiljevati kdo so.

Ko drugemu govoriš kdo je, ne narediš nič kaj dobrega. Zemlja samo želi biti to, kdo je, pa ne laufa. Ljudje je nenehno govorijo, ji vsiljujejo s svojim delovanjem, mišljenjem, kdo naj bi bila. Jemljejo ji kri, sekajo njene kocine, ranjujejo njeno kožo.

Seveda ljudje to počnemo z namenom »višjih ciljev« in »človeške superiorne evolucije«, a Zemli je vseeno. Vseeno ji je kaj mi mislimo, kaj počnemo. Želi samo biti. In dokler bomo lahko živeli v sožitju, sobivanju, kjer se ne bomo preveč motili in ranjevali v jedru tega kar smo, bo v redu, vendar pa sedaj, sedaj je šlo že krepko preko te meje in Zemlja se je odzval.

Sploh ni važno, če je bil virus ustvarjan umetno ali ne, sploh ni važno, če je bila teorija zarote ali ne, Zemlja je pač nekoga navdihnila, da je pripeljal skozi njen velik načrt. Na Zemlji namreč ne spoštujemo meja, ne osebnih, ne medsebojnih, predvsem pa ne teh, ki ki govorijo, da tako je.

In kako je? Zemlja je tukaj kot dobra mati. Daje nam zavetišče, daje nam hrano, podporo, svoje polje. Človek namreč ne bi mogle razviti svojega intelekta, svojega čustvovanja, svojega razmišljanja, če nam Zemlja tega ne bi dala.

Je že res, da je njeno polje njena naravna evolucija, a to še ne pomeni, da ti lahko nekdo ruši tvojo naravno pot, ker pač misli, da je boljši, bolj odprt, bolj pameten.

Kot vsako drugo bitje ima Zemlja pot po kateri hodi. In če je ta pot preveč popacana z nesnago, različnimi mislimi, nameni in potrebami, bo naredila vse, da si pot očisti.

Por po kateri hodi je namreč sveta, sveta pot, ki ji prinaša koristi. Pa ne govorim o materialnih koristih, o duhovnih govorim. Kot vsako živo bitje tudi ona napreduje, se uči o sebi in če v tem miru ni dovolj miru, potem je pač potrebno nekaj narediti.

Vsakdo od nas, če je preveč moten pri tem, kar počne, postavi mejo, tako ali drugače.

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer