Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Narcisi zanikajo napake v sebi in krivijo druge | Narcisoidnost

5 načinov kako narcis projicira in te napada

Narcisovo samospoštovanje in njegova lastna vrednost sta odvisni od tega, kako jih vidijo drugi ljudje, saj večini njih v splošnem primanjkuje samo zavedanja

Težijo k temu, da zanikajo napake v sebi in krivijo druge za svoje osebne primanjkljaje, nesrečo in napake. Za njihovo zmešnjavo obstaja celo beseda: imenuje se projekcija. Ljudje s narcisoidnimi tendencami so posamezniki, ki močno projicirajo.

V tem, kar sledi bomo raziskali pet različnih načinov, kako narcisoidi s sociopatskimi in psihopatskimi tendencami projicirajo, okrivljajo, zanikajo, medejo in poškodujejo ljudi v njihovi okolici.

Preberite več: Narcisi zanikajo napake v sebi in krivijo druge | Narcisoidnost

7 načinov kako čustveni vampirji izčrpujejo empate in visoko občutljive obsebe | Narcisoidnost

Čustveni vampir je neformalen termin za toksične ljudi, ki ti izčrpujejo tvojo energijo in v nas pustijo občutek čustvene izčrpanosti. Imajo parazitsko kvaliteto v tem, da izzovejo čustveno reakcijo v drugih in se »hranijo« na njihovih čustvih kot tudi drugih resursih. Empati in visoko občutljive osebe težijo k temu, da bi bile tarče energetskih vampirjev zaradi moči svojih čustev in vibracijske energije.

Vsi smo slišali za besedo »čustveni vampir«, a kaj le-ta v resnici pomeni? Za »čustvenega vampirja« smatram neformalno besedo za strupene (toksične) ljudi, ki nam odvzamejo našo energijo, naš občutek čustvene varnosti in naše zmožnosti poskrbeti za sebe. Zaradi tega ker smo v bližini čustvenega vampirja, lahko zapademo v depresijo, zaskrbljenost, prestrašenost, zmedenost in v bolečino. Le-to lahko vpliva na našo produktivnost, našo sposobnost osredotočanja se in vsesplošno mentalno, fizično in čustveno počutje.

Preberite več: 7 načinov kako čustveni vampirji izčrpujejo empate in visoko občutljive obsebe | Narcisoidnost

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer