Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Meditacija | Meditacija

Meditacija ima toliko nivojev, kot jih ima pravzaprav bitje. Obstaja samo eno bitje in vsi mi smo del tega in v meditaciji vsak od nas raziskuje svoj aspekt tega bijta. Dovoljujemo, da se nas dotika to eno bitje, nas s svojo prisotnostjo boža in nas hrani.

Pri tem se ne gre za fizično hrano, temveč za hrano, ki nas hrani na tako veliko drugih nivojev. Daje nam notranje upanje, sprostitev, srečo. In bolj smo povezani s sabo, s svojo resnično naravo, bolj dobivamo to, kar bi naj dobili.

In um? Um je pri tem mnogokrat v napoto, saj ni kultiviran, da bi na pravilen način odreagiral na tom, kar se pojavlja, pojavlja pa se to, kar pride iz komunikacije med nami, našo individualno dušo in med vesoljno dušo, med tem višjim aspektom nas.

Preberite več: Meditacija | Meditacija

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer