Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Revščina ima rada družbo | Slovenski pregovori

Vsak človek nekaj okuša, sam znotraj sebe trenira, razširja prostor okušanja. Ta prostor je lahko bogat, lahko pa je reven. Z drugimi besedami lahko si dovolimo okušati to, kar nam življenje ponuja, lahko pa se pred tem zapremo in ne dovolimo, da skoz nas, skozi naše telo teče vibracija tega, kar si želimo okušati.

Vsak od nas bi rad okušal nekaj, a največkrat je tisto, kar si najbolj želimo ravno takšno, kar nas odriva, odmika od zastavljenega cilja. Redki v življenju so tisti, ki okušajo vedno več tega, kar si želijo.

Ljudje imamo zelo radi družbo nam podobnih ljudi, saj nas razumejo, žene jih ista »vibra«. Prav iz tega razloga, so nam prijatelji, ki nam omogočajo, da skupaj z njimi pretočimo še več iste vibracije na ta nivo. In med tem, ko to počnemo, seveda, oplajamo naše lastno telo, krepimo ga z vbiracijo energije, ki jo pretakamo, naše telo pa se na to samo odziva.

Preberite več: Revščina ima rada družbo | Slovenski pregovori

Ni vse zlato, kar se sveti | Slovenski pregovori

Duhovni svet je poln svetlečih bitij, a ker ljudje ne vemo kdo je za to svetlobo iz radovednosti preveč krat posežemo za znano tehniko in se podamo na komunikacijo  s to svetlobo. A pozor, ni vsa svetloba enaka, ni isto čista in ne obstaja z enakim namenom. Preden se podamo na komunikacijo s komerkoli, je podobno kot v materialnem svetu, dobro s komer se pogovarjamo in kaj so njegovi nameni. Če smo nevešči tega početja ali se tega celo bojimo, je dobro, da nas podobno kot v materialnem življenju tej svetlobi nekdo predstavi, nekdo, ki je za nas verodostojen učitelj/moster, kajti v nasprotnem bomo kaj hitro končali na nepravi poti.

Dobro pri tem je vedeti, da vsaka svetloba nosi svojo vibracijo in ta vibracija počne kar pač počne. Ne ustrezajo vse vibracije in inteligence, ki so za njimi temu, kar želimo mi. Nekatere želijo popolnoma nekaj drugega kot si želimo mi in ko se z njimi povežemo, le-te vplivajo na nas in lahko počnejo z našo vibracijo karkoli se jim pač zaželi.

Vsekakor je vedno dobro  preveriti za kaj se gre, kajti v nasprotnem bomo namesto hranil za svojo telo, čustva ali misli ali energijo prejeli nekaj, kar je strup in nekaj česar ne potrebujemo ali nam ne koristi.

Preberite več: Ni vse zlato, kar se sveti | Slovenski pregovori

Kdor krade, v pekel pade | Slovenski pregovori

Modrost stara verjetno tisočletja, ki se v vsaki naciji odraža in izraža na drugačen način. A kaj je njen skupni imenovalec? Je to nek prostor zunaj nas ali je to nek prostor znotraj nas? No, mnogo nas ta prostor raziskuje in z gotovostjo vam lahko povem, da ga ni zunaj nas. Zunaj nas so le dogodki in dejanja, čustva in misli, vse to, kar pokrene ta prostor znotraj nas.

Vsak, ki se zaveda vsaj malo sebe, svoje notranjosti, tega, kar doživlja znotraj sebe, pa najsibodo to čustva, misli, besede, občutki, koncepti, karkoli, zelo dobro ve, kam nas peljejo zgodbe, ki se začnejo kje tam v domišljiji. Da, domišljija je zelo čudovita. Daje nam namreč možnost, da doživimo nekaj, česar v resničnem, materialnem svetu ni.

Popelje nas na razburljivo potovanje, kjer lahko živimo zelo dolgo časa, pa se tega niti ne tavedamo, saj so doživetja, ki jih tam doživimo zelo živa. Domišljija namreč pokrene cel niz notranjih dogodkov, čustev, čutenja, misli ipd., ki nam ta svet še kako dobro pričarajo. Celo tako zelo, da ga s pridom zamenjamo, s tem, kar živimo v zunanjem svetu.

Preberite več: Kdor krade, v pekel pade | Slovenski pregovori

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer