Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Celično zdravljenje kot oblika meditacije

Ker smo pri meditaciji v stiku z našim višjim jazom, nam le ta pošilja globoka sporočila. Predstave, ki se sproščajo pri meditaciji niso le neke naključne predstave, temveč sporočila vaših celic in vašega duha, kaj se dogaja z vami.

Ljudje dostikrat bodisi zaradi pomanjkanja pozornosti, nevednosti, egoističnih nagnjenj ipd. ne znamo prepoznati, kaj se dogaja z nami v naših življenjih in zakaj nam dogodki v njem kažejo preko nam lastega načina stvari, ki nam vačasih morda niso po godu. Še manj pa si znamo razlagati kai naj bi storili, da bi to spremenili.

Celično zdravljenje je oblika aktivne meditacije, kjer zdravilec pomaga sprožiti globoko alfa stanje in povezavo z duhom vsakega posameznika in/ali skupine, da lažje stopimo v kontakt s svojim bistvom in sporočili, ki nam jih le ta sporoča. Nato pa nam skozi interpretacijo le-teh omogoči, da s pomočjo bitij iz višjih nivojev zavedanja sprostimo iz svojega življenjskega polja tisto, česar več ne želimo v svojem življenju.

Tisto česar več ne želimo v svojem življenju se sprosti iz naših teles skozi doživljanje tistih izkušenj, ki so nam kazale resnico, ki jo naj spoznamo o sebi v tem življenju. Ob takšni duhovni preobrazbi lahko pridejo udeleženci do globokih duhovnih spoznanj, ki poleg morebitnih ozdravitev na fizičnem nivoju pripeljejo do popolnoma drugačnega pogleda na sebe in na življenje okrog nas.

 

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer