Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Dušna in umska energija | Duhovna rast

Dušna in umska energija sta dve zelo drugačni vrsti energije. Prva je nežna, druga pa kar nekaj sili, če ni pod kontrolo, kar nekaj hoče. Je že res, da je druga zelo aktivna in da zelo pomaga pri kreaciji nečesa novega, a če ni pod kontrolo, pod nadzorom, da dovoli, da se tudi duša izrazi, potem pa dušne energije ni.

Pa ste že kdaj pomislili, kako je komunicirati z dušo. Seveda ne govorim o lepih občutkih in čustvih, ki drugemu ogrejejo dušo. Pri tem je dobro biti vedno precizen, kajti ne gre se za romantično konotacijo, kaj duša je.

Duša je skupek nečesa, svetlobe, ki prinaša informacije. In te informacije so lahko zdravilne, lahko le pomagajo nekomu sprostiti problem, nekoga pobožati. Vendar pa ni važno toliko, koliko je to nežno, čeprav tudi, a pri tistih, ki se imajo za »Guruje«, zdravilce, je še posebej pomembno, da se ta aspekt izraža na način, da prinaša skozi tudi zdravilno energijo

Če je ne, potem zdravilci delajo s svojo umsko energijo, kar ni čisto nič narobe, a ta aspekt je lahko čisto uničujoč tako za zdravilca, kot za onega na drugi strani.

Dušna energija, je namreč posebna vibracija, ki ne le, da boža, temveč tudi na zelo nežen, previden in zaupljiv način predere, posveti v rane tistega, ki pomoč rabi. Razsvetli mu dušo, ne čustva in misli, čeprav tudi.

Duša ni nosilec le čustev, ker jih ne nosi, še manj misli. Duša, da impulz, da se skozi njo izrazi to, akr se želi izraziti. In če nekdo zavira ta dušni aspekt, potem je pač nemogoče komunicirati z njim na takšen način.

Duša ima mnoge nivoje in izražajo se tisti, ki so se pač zmožni izraziti. In to ni odvisno od našega razmišljanja. Prej od ne razmišljanja, kajti duša rabi prostor, prazen prostor, ki ni prazen umski prostor, temveč je nek aspekt nas, ki duši dovoli, da pride skozi.

Čustva so preveč krat polarizirana, da bi dovolila, da se dušni aspekt izrazi, tudi misli, pa občutki, pa spomini tudi. V redkejših primerih, ko smo popolnoma povezani s tistim aspektom, ki dovoli, da iz nas pride vibracija duše, se le-ta prenese.

Pa vi? Od kod delujete vi? A se zelo naslajate nad tem, kar vam prinašajo čustva, misli ali preprosto dovolite, da pride skozi, kar pač pride? Je ta prostor poseben ali želite skozi svojo komunikacijo bolj zadovoljiti čustva, občutke in odnos drugih?Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer