Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Srednja pot imunskega odziva | Medicina in duhovnost

Človeško telo je merilni instrument, vsako drugačen, saj vsako drugače zaznava. In če že ne drugače, vsako drugače čuti, saj je vsako strenirano na drugačen način, da se odziva na to, kar se dogaja izven in v njem. Kako torej lahko kdorkoli pravi, da imamo vsi enak imunski odziv?

Vsak človek je drugačen in drugačen je tudi odziv v njegovem telesu. Drugačna je zaznava, drugačna je interpretacija, kako torej lahko čakamo na enak odziv?

Je že res, da noben človek ne ravna točno po istem postopku. Vsi mi imamo začrtano pot po kateri hodimo. In ta pot je za nekatere širša, za druga ožja, za nekatere bolj kamnita, za druge bolj ravna. In naš imunski sistem oz. njegova odpornost je odvisna od tega.

Pa ne samo od tega, temveč tudi od naše genetske zgodovine. V naši genetski zgodovini oz. v naših genih je shranjeno kar nekaj informacij kako se spopasti s težavami in boleznimi na naši poti.

Ne smemo pozabiti, da je naša pot, po kateri hodimo široka cesta, za ene širša, za druge ožja. Vse je odvisno od življenjskih izkušenj in od lekcij, ki smo jih na našem življenjskem potovanju skozi eone časa osvojili.

Preberite več: Srednja pot imunskega odziva | Medicina in duhovnost

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer