Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Pretok | Denar

Potreba po pretoku in izvira iz notranje biti, prihaja iz duše in njen pokazatelj je, kje imamo v življenju težave in kamor moramo usmeriti tok svoje energije, da se bo naše življenje stabiliziralo, uravnovesilo. In če se ne? No, borimo se z milni na veter, kajti nekaj znotraj nas kliče, da usmerimo svoje življenje v tisto smer, kjer nas čaka odrešitev.

Vsak od nas je del celote, vsak od nas je celoten, celovit človek, a če tega ne uzremo, smo dokaj poklapani. Motijo nas stvari, ki so vsakdanje za druge, sami v sebi pa ne vidimo iskre življenja, ki bi tiste aspekte nas samih, s katerimi drugi ravnajo tako spretno, obudila.

Ni namreč vsaka iskra, na katero naletimo naša lastna iskra in preden to prepoznamo, lahko minejo dolga leta. Nekatere iskre namreč dušijo naše lastno življenje in nam ne dovolijo, da bi razvili svoje potenciale do tam, do koder bi jih lahko, če te iskre ne bi bilo v našem življenju.

Preberite več: Pretok | Denar

Energija izmenjave | Denar

Ste se že kdaj vprašali zakaj nas tako zelo obremenjuje energija denarja? No, ne gre se neposredno za to kar lahko poseduješ, temveč za energijo menjevanja, pretoka, tega kar lahko ponudiš. Ljudje imamo neko težnjo posedovati čim več in med tem, ko raziskujemo to težnjo se nam porodi tudi zamisel, da bi bilo dobro posedovati čim več za čim manj. Pa se vam zdi tole v redu?

No, pa poglejmo, gre se namreč za energijo menjevanja, pretoka in ta energija je znotraj nas ključna, da sploh naše telo deluje. In ne gre se samo za naše telo. Ne, gre se za veliko več, za pretok v našem življenju v celoti.

Kaj sploh je pretok? V resničnem svetu ga merimo s tem, koliko je pretovorjenih litrov, kiligramov ipd. nečesa v sekundi. Torej se v osnovi gre za učinkovitost, gre se za učinkovitost našega življenja. In če je pretok premajhen, potem je učinkovitost celotnega procesa pretakanja skozi nekaj, premajhna oz. z drugimi besedami, je učinkvitost pretoka energije skozi naše življenje premajhna.

Preberite več: Energija izmenjave | Denar

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer