Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Dr. Augusto de Almeida

»Moja falaga je sestavljena ne iz deset, ne iz sto, temveč iz tisoče Duhov pomočnikov. Jaz sem ta, ki seže do globin brezna, da bi rešil dušo.«
O njem ni znano dosti.

Dr. Augusto de Almeida je ena najbolj prihajajočih Entitet v Casa Dom Ignacio. Zanj poročajo, da je bil v vojski, ranocelnik in zdravnik v prejšnjih inkarnacijah. Ko se inkorporira dr. Augusto je prepoznan po njegovi osebnosti in njegovem nekoliko avtoritativnem obnašanju.

Poznan je kot ekstremno prijazen in ga globoko ljubijo vsi. »Moja falaga je sestavljena ne iz deset, ne iz sto, temveč iz tisoče Duhov pomočnikov. Jaz sem ta, ki seže do globin brezna, da bi rešil dušo.«

Pogosti obiskovalci Case ga lahko hitro pogosto hitro zaznajo preko njegovega energetskega načina, ki zahteva dosti discipline od teh, ki sodelujejo v njegovem delu.

V svojem življenju kot zdravnik je doživel dosti trpljenja in bolečine med njegovimi pacienti, glede na dejstvo, ker so bili anestetiki in protibolečinska sredstva takrat še neznani.

Pacienti so morali zagrizti v kos blaga, da so lahko  prenašali bolečino, med tem, ko jih je operiral. Zaradi vse bolečine, ki ji je moral biti priča, sedaj deluje v Casi Dom Ignacio, kjer izvaja zdravljenja in kirurške operacije, pravtako pa skrbi za blažitev bolečin pacientov.

Ima močan občutek za pravičnost in iz izvaja svoje delo z največjo resnostjo, kar ne dovoljuje prekinitev v njegovih procedurah.

(Vir: Spiritual Healing, Ismar E. Garcia)

Kot gostujoča entiteta se mnogokrat pojavlja tudi pri mojem delu.

 

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer