Zdravilni parki

Obiščite moj Virtualni energetski park

Obiščite moj Virtualni energetski park, kjer se lahko obsevate z zdravilno energijo s preprostim prehodom miške preko ikone, ki ponazarja drevo >>>.

Zdravilni parki

Zdravilni energetski parki so prostori na katerih se najajo manjša področja iz katerih seva nek tok, ki ga nekateri lahko zaznajo kot mravljinčenje, nekateri kot sprostitev napetosti v telesu, nekateri kot spremembo zraka ali čustev, nekateri pa preprosto ne zaznajo nič. To, da nič ne zaznamo, ne pomeni, da ničesar tam ni, pomeni samo to, da mi tega ne zaznamo.

Preberi več

Zdravilne energetske prisotnosti

Zdravilne energetske prisotnosti so lahko tiste, ki so spontano vzniknile v naravi, lahko pa se jim pomaga, da se postavijo v določen prostor. Predstavljajo inteligentno pristonost, ki bi jo lahko primerjali s prisotnostjo človeka, pri katerem zaznamo, da nekaj seva. Bodisi so to čustva, misli ali pa neka toplota. Razlika med človekom in temi prisotnostmi je, da se nahajajo v prostoru brez nekega otipljivega nosilca (v našem primeru človeškega bitja).

Preberi več

Zemlja je živi organizem, ki s svojim izdihom podpira življenje

Naš prečudoviti planet je živ organizem in ravno tako kot druga živa bitja dokazuje svojo živost s svojim dinamičnim izrazom. Vetrovi, vode, potresi, vulkani, izbruhi plina ipd. nam kažejo kako diha, nafta, premog, zemeljski plin pa prihajajo iz njegovega prebavnega trakta. In ko zemlja vdihne, potegne v svojo notranjost različne snovi, da jih lahko skozi svoj prebavni trakt mineralno oplemeniti, da potem lahko skozi njen izdih zapustijo njeno notranjost in plemenitijo tisti del življenja na planetu, ki živi na njegovem površju.

Preberi več

Podarite svojim zaposlenim zdravje

 

Se ukvarjate z delovno intenzivno dejavnostjo? Rabite osredotočenost? Notranji mir? Zahteva narava vašega posla kreativnost?

Zdravilno sevanje Zemlje v vašem podjetju lahko prepreči mnoge težave vas in vaših zaposlenih. Lahko vas podpre pri zniževanju posledic stresa vključno z njihovo popolno odpravo, pri odpravljanju raznih bolečin, lajšanju vznemirjenosti… Rabite ustvarjalni zagon? Naravno zemeljsko sevanje vas podpre tudi pri brainstormingu.

Preberi več

Izberite si obliko sevanja za vašo podporo

Ja, tudi obliko sedanja se da določiti. Sevanje je izraz matere zemlje, razlika je le v tem, da ona izraza ne pogojuje, temveč je njen izraz točno takšen kot ga mi določimo, saj smo v končni fazi mi del nje in je torej ona del nas. Izdih, ki se mu doda intonacija, ki jo določimo mi sami.

Preberi več

Dobrodošli na Tomaževi spletni strani!