Povedali so...

Odgovori so prihajali kot »strela z jasnega« | Delavnica

Odgovori so prihajali kot »strela z jasnega«, povsem pretočno in kaj tudi s sliko kot odseki filma. V popolnem opuščanju vsega kar vem in poznam, so bili odgovori povsem jasni in takoj razumljivi. Šele tedaj vidiš, spoznaš, koliko si pravzaprav kompliciramo življenje z nepomembnimi misli, stvarmi ali ko te samo zunanje življenje, s tem tempom, ki je, odpelje povsem drugam, daleč stran od sebe ter spregledaš, kako »stvari« niso zate in zakaj se želje in potrebe ne morejo izpolniti oziroma realizirati.

Nataša Polanec

Preberi več

Pod to sekcijo se predstavljena pričevanja ljudi glede mojega dela povezanega s priučevanjem Komunikacije s poljem, Celično jedrno preobrazbo in preobrazbo Duha.

Spletna delavnica: Se zavem, da me nekaj zmoti, a ne odreagiram. | Delavnica

Pričevanje po januarski delavnici Notranje preobrazbe:
(prepis iz facebook messengerja)
 
Kot sem ti že povedala, zadnja delavnica, na kateri smo delali tudi na odnosih, je predvsem na tem delu vplivala tako, da zmorem zdaj ostati v miru kljub temu, da me skušajo ziritirati. Se zavem, da me nekaj zmoti, a ne odreagiram.. n lažje vzpostavljam odnose z drugimi, bolj sem v zavedanju sebe med komunikacijo, ni me strah, kako bo drugi odreagiral.
 
Poleg tega se večkrat ustavim in poiščem sebe, svoj notranji jaz in se z njim povežem..da sem stabilna v sebi. Čutim, da to lahko naredim včasih v trenutku, na meni lasten način. In vse počnem potem lažje.
 
Vsaka delavnica mi doda nekaj več in ko pomislim, da sem zaradi tvoje pomoči in delavnic v sebi zrasla, sem lahko samo hvaležna.
 
p.s. Sem najbolj čudna v službi, ker pojem in plešem, če me prime...a mi ni več mar za to, haha.
 
 

Spletna delavnica: v prsih kot da je vse praznio.. | Delavnica

oj... v prsih  kot da je vse praznio..vse slo vn prav luknja...☺️ Ne vem kako ampak čutim  da je šlo ven kar me je toliko časa dušilo..spremembe se dogajako tudi doma veš mogoče sem prerezala  vzorce..ki so se ponavljali..od nazaj....  se spomneš..ko sva govorila odnos.mati hči..pa kar se ponavlja. ne vsiljujeem..svoj prav..pustim živet..super se obnese... hvala ti res..ker sem te spoznala.. pa tudi ne pustim da bi mene več  "komandirali# ti veš o čem govorim oziroma me usmerjali..kaj moram in kako☺️

Tatjana

Prvič v življenju bolečine v tumorju | Delavnica

Ojla.

Cutim en mocan pritisk,da se ti moram iz srca zahvalit za zdravljenje. Polek vsega kar sem cutila in me je bolelo,se posebej ko si govoril v faraonscini ali stari egiptovski jezik (ne poznam razlike),si mi razjasnil malo morje stvari. Vedela sem da sem empat ne pa on najmocnejsi Heyoka. Ko smo koncevali me je zacel bolet prvic  zivljenju tumor,ki me se nikoli ni. Imam ga na dojki.

Preberi več

Ugotovila sem, da sem se dejansko umaknila odnosom | Delavnica

Tomaž, hvala za danes. Pravkar sem prispela domov in v avtu sem imela čas razmišljati..V meni je ogromno sramežljivosti, kadar je govora o spolnosti..Takrat dobesedno zmrznem, haha. Morda je tudi sram, ker sem bila kot dekle posiljena...Bom mogla enkrat tudi na tem nekaj narediti, a sem ti hvaležna, da me ne siliš, dokler ne zmorem sama čez to. S tvojo pomočjo sem naredila že veliko in še ogromno me čaka. Hvala, ker si.Rada te imam.

Preberi več

Dobrodošli na Tomaževi spletni strani!