Povedali so...

 

Pod to sekcijo se predstavljena pričevanja podjetnikov glede njihove osebne preobrazbe in preobrazbe celotnega poslovanja podjetja in posledičnega dviga dobička.

Promet se je tekom dveh let zvišal za 35% | Energetska podpora poslovanju

Zadnji dve leti izvajamo v prostorih našega podjetja poglobljene delavnice Celične jedrne preobrazbe, ki jih vodi Tomaž Flegar. Kljub temu, da naši zaposleni najpogosteje posredno ne sodelujejo v procesih notranje probrazbe, pa se je znotraj mene, kot solastnice podjetja, spremenilo marsikaj.

Šla sem skozi notranjo preobrazbo mojega prostora, mojih ujetosti, otopelosti, ki so me držale ujete v prostor relativno visoke negibnosti, kar mi je omogočilo, da sem izpustila mnoge nivoje in sloje svoje gorečnosti, ki je bila usmerjena v drugo smer od tiste, kamor bi morala biti. Prepoznala sem, da notranji mir ni le sedenje na svoji energiji in vmesno čakanje na pozdrav od zunaj. Moja energija se je razbohotila in začela intezivneje, močneje sodelovati s tem, kar so v naše podjete prinašali  zaposleni, vse to pa se je začelo kazati tudi na večji dinamičnosti in notranji odzivnosti našega teama.

V tem času smo izvedli reorganizacijo, ki je začela rojevati večje rezultate, ne samo na odzivnosti do mene, temveč tudi do naših sedanjih in novih strank. Podjetje je postalo bolj agilno, vitkejše, njegov odziv na pridobivanje novih strank in vključevanje njihove verodostojnosti v sam poslovni proces pa so začeli prinašati doprinose tudi na finančnem poslovanju. Naš promet se je tekom dveh let zvišal za 35%.

Hvala Univerzumu in Tomažu

Rolanda R.D.

Dobrodošli na Tomaževi spletni strani!