Pričela je rasti nova dlesen | Duhovne intervencije

Pričela je rasti nova dlesen | Duhovne intervencije

V rani mladosti, sem si s pretiranim krtačenjem, ker sem hotela ustvarit videz bleščeče belih zob, ker sem bila nesrečna zaradi 'nepopolne oblike' in 'barve' zob, s pregrobo zobno ščetko poškodovala oz. zdrgnila dlesen, tako da sem bila na spodnjih enkah na delu kjer zob prekriva dlesen praktično brez dlesni.  Tu se mi je zobni kamen pretirano hitro nabiral, in vse kar bi zobozdravnik naredil je, da bi mi zobni kamen odstranil enki, pa sta še vedno bili goli brez dlesni, ki bi ju prekrivala.

Vendar pa sedaj že tri tedne po energijskih operacijah, ki jih pripravljaš, na eni sem bila v živo, dve pa sem imela na daljavo opažam, kako mi je pričela rasti nova dlesen, ki sedaj lepo prekriva spodnji del zoba.

Tega gotovo ne morem pripisati ničemur drugemu, ker sem več kot 20 let trpela zaradi tega, ker ni bilo ravno lepo za videti in tudi zobni kamen se je nabiral neverjetno  hitro, tako da je bilo zelo moteče. Sedaj po duhovnih operacijah pa te nadloge ni več in kot po čudežu imam novo dlesen..

Hvala ti

Vesna

Dobrodošli na Tomaževi spletni strani!