Parfumi za krepitev energije

Energetski parfumi

Človeško telo je prav tako kot vse drugo narejeno iz vibracije in energije, ravno kot na vse drugo kar je tudi nanj vpliva vse kar je.  Ne govorim samo o fizičnem vplivu. Tukaj govorim predvsem o globalnem vplivu, ki ga puščamo drug na drugem preko takšnega in drugačnega izraza, kar potem tako ali drugače vpliva na naš izraz. Vsi smo namreč vsi in vsi čutimo vse, torej tudi vsak vpliva, vsaj posredno, na vsakega drugega.

Naša izkušnja na Zemlji je v marsičem odvisna od našega lastnega počutja oz. povejmo tako, je v popolnosti odvisna od našega lastnega počutja. Vse kar čutimo znotraj sebe kot naša lastna čustva vpliva prej ali pozneje na to kar se nam dogaja zunaj, v zunanjem svetu. Je že res, da smo individuumi, posamezniki, vendar ne na takšen način kot si to mi predstavljamo.

Naša individualnost je tesno povezana s tem kar doživljajo drugi, pa če to hočemo ali ne. Vse kar doživlja nekdo drug namreč znotraj nas prebuja neke reakcije, četudi jih ne zaznavamo na zavestnem nivoju, kajti včasih smo neželene občutke, ki jih občutimo ob doživljanju sveta drugih tako zelo potlačili, da jih niti ne zaznavamo več. Po eni strani je to namenjeno tudi temu, da lažje prepoznamo kaj smo mi sami in seveda kaj si želimo, a ne glede na vse je izkušnja vseh drugih na nek način tudi naša lastna.

Če torej hočemo ljudje v popolnosti izražati svojo individualnost na način kot jo želimo v določenem trenutku je torej v redu, da se v tistem trenutku počutimo varni v tem kar počnemo, predvsem pa podprti s čustvi, ki jih bodisi gojimo samo do sebe ali pa s čustvi iz okolice. Ker pa ljudje živimo v svetu, kjer nas velikokrat dobesedno trenirajo, da ne čutimo tega, kar si želimo sami zase, hkrati pa za to kar želimo sami zase niti nimamo dovoljšnje podpore od zunaj, se niti ne počutimo dovolj varni, kajšele čustveno podprti pri tem kar si želimo ustvarjati sami zase.

Včasih, ob redkih trenutkih in za redke ljudi, gojimo svoje lastne interese v času, ki nam je na razpolago za nas in si s tem krepimo naš lasten občutek za naše lasten kreacije, hkrati pa  čustveno podporo za njih, a je dostikrat to premalo, da bi se lahko v širnem izražali na način kot si to želimo. Zato, če želimo še naprej ustvarjati občutek zase, je potrebno, da poiščemo še nekaj zunaj sebe, kar nam bo v pomoč pri krepitvi našega občutka zase. Nekateri to počnejo skozi razne duhovne vaje, ki jim krepijo občutek samozavedanja in lastne zavesti, nekateri hodijo na razna svetovanja in terapije, večina jih pa kar obupa nad stresom življenja in se preda svoji usodi kamorkoli že pač pelje.

Tomaž je za ta namen izdelal energetsko podporo, ki jo sami nanesete na sebe oz. v svoje energetsko olje v obliki parfuma. Parfum, ki ga je izdelal, spodbuja in krepi vaše zavedanje samega sebe skozi energetsko podporo, ki je vtisnjena v njega. Skozi uporabo vam pomaga, da se premaknete s svojim zavedanjem nasproti čutenju tega, kar je v vaši notranjosti in iz nje izbija, hkrati pa krepi vaše avrično polje z vibracijami, ki vas podpirajo pri dosegi stanj oz. dejanj, ki jih želite doseči z njegovo uporabo

Dobrodošli na Tomaževi spletni strani!