Čiščenje prostora

Čiščenje prostora

Čiščenje prostora se odvija na globokem duhovno-energetskem polju oz. na osnovni matriki resničnosti, kar prostoru omogoči, da se v njem sprostijo tako ujete energije starih čustev, misli, zakrčenosti, hkrati pa tudi vse mogoče duhovne inteligence (entitete, elementali, inteligentne energetske formacije).

Prostor je po takšnem čiščenju svež in očiščen raznih mogočih energetsko-telepaskih privlakov, ki udeležence v njem silijo, da premišljujejo, mislijo ali čustvujejo na določen način.

S tem, ko se prostor osvobodi, se osvobodi osnovna matrika prostora, kar pomeni, da je energija v njem pretočna in svobodna.

V okviru čiščenja prostora opravljam čiščenja prostorov, hiš, parcel, aparmejev, podjetij, blagovnih znamk, izdelkov, tako na terenu ali kot na daljavo, zadnje tri samo na licu mesta.

Prvi korak do čiščenja prostora za individualne osebe je plačilo 60€ na račun Društva Svetilnik, Kraljeviča Marka 6; Maribor s TRR: SI56 6100 0001 1405 607, s pripisom Čiščenje prostora za _________ (Ime in primek, naslov in kraj) in sporočilom na email info​@​tomazflegar.si o plačilu in grobim orisom prostora (skico).

Samo čiščenje prostora bom izvedel tekom naslednjega uradnega dneva (pon-pet) in vas o tem obvestil.

Za pravne osebe se cene določajo posamično. Prosim, da me kontaktirate na email info​@​tomazflegar.si oz. na gsm številko 041 890 078.

Pričevanja o rezultatih mojih čiščenj lahko preberete tukaj >>>.

Dobrodošli na Tomaževi spletni strani!