Novice

Knjiga Intervjuji z duhovnimi entitetami iz Abadiadnie za dolvleko

V knjigi, ki je pred vami, so zbrani kanalizirani nagovori bitij, duhovnih inteligenc, ki prihajajo skozi v velikem zdravilskem centru v Abadainii v Braziliji. Bitja skozi medija Sylvio Liefheit odgovrajajo na razna vprašanja, ki so se dotikala njihovih življenj v času inkarnacije, glede njihovega trenutnega dela oz. vsesplošnega pogleda na svet.

Iz angleščine sem prevedel knjigo Intervjuji z duhovnimi entitetami iz Abadianie avtorice, medija in zdravilke Sylvie Liefheit,  ki je na razpolago za brezplačni prenos.

Snamete je lahko tukaj >>>>

V testiranju je nova domača stran

17.01. smo dali na naše spletno mesto novo podobo našega spletnega portala. Trenutno je v fazi testiranja. Če opazite kakršno koli nedelovanje ali pomanjkljivost vas prosim, da to sporočile na tomaz.flegar​@​gmail.com. Hvala.

Zadanite brezplačno duhovno-energetsko operacijo v mesecu aprilu 2018

Do 20. aprila lahko sodelujete v nagradni igri v kateri lahko zadenete brezplačno Duhovno-energetsko operacijo, ki jo bodo izvajali priznani duhovni kirurgi iz nevidnega sveta. Prisotni bodo dr. Oswaldo Cruz, dr. Augusto de Almeida, dr. Fritz, sv. Ignacius od Loyole, dr. Bezzera...

Duhovna-energetska operacija je operacija, ki jo izvajajo nematerialna bitja, ki so svoj obstoj namenila razvoju in rasti človeštva. S svojo dobrohotno in ustrežljivo naravo pomagajo na različnih področjih človekovega življenja.

Z Duhovno-energetsko operacijo se da pozdraviti praktično čisto vse, le čas je potreben, čas in dopuščanje, da posameznikova zavest sprejme potrebne spremembe in prilagoditve za stanje, ki bi se naj opopravilo oz. ustvarilo. Pričevanja >>>

Za sodelovanje na tej nagradni igri se prijavite tako, da se registrirate na mojo stran in po prejetju e-maila nanj odgovorite na ta email in opišete, kaj vas bremeni.

Nagrajenec bo znan do petka, 20. aprila in ga bom objavil na moji Facebook strani, obveščen pa bo tudi posameznik sam Operacijo bova izvedla v roku 2 dni od objave rezultatov.

Duhovno-energetska operacija bo izvedena na daljavo.

Več o energetskem delu, ki ga izvajam lahko preberete na tej strani, kjer je nanizanih tudi nekaj pričevanj.

Na strani pa lahko najdete tudi prijavnice za individualno srečanje, duhovno-energetske operacije in sodelovanje na delavnicah globoke notranje preobrazbe in prenove.

S spoštovanjem,

Tomaž

Knjiga Sri Anandemayi Ma - Matri Vani II za dolvleko

Išči in našel boš, je staro reklo. Vsem iskalcem resnice dajem na razpolago knjigo Matri Vani II, v kateri so zbrana učenja in razlage iz polja resnice Sri Anandemayi Ma, kot jih je podajala v svojih odgovorih svojim sledilcem.

Knjiga, ki je pred vami, predstavlja dopolnitev rekov in pretočenih vsebin prvega dela, Matri Vani I.

Iz angleščine sem prevedel drugi del knjige Matri Vani s predlogi in nasveti SRi Ananademayi Ma z naslovom Matri Vani II,  ki je na razpolago za brezplačni prenos.

Snamete je lahko tukaj >>>>

Nov način zdravljenja je zunaj: Duhovne operacije

Z mesecem majem 2017 pričenjamo poleg ustaljenega načina dela v obliki delavnic in individualnih srečanj Jedrne celične preobrazbe izvajati še Duhovne intervencije, katerih namen je brez karkšnega koli vpletanja kogar koli, razen seveda duhovnih kirurgov in zdravnikov ter ostalih duhovnih inteligenc, izvesti energetski kirurški poseg na energetskem ,čusvenem in/ali mentalnem polju posameznika.

Duhovne intervencije opravljajo mnogi duhovni zdravniki, kirurgi in druge duhovne inteligence, ki so svoj obstoj posvetile služenju človeštu.

Prvi tovrstni dogodek se bo odvijal v ponedeljek, 22.5. na Ptuju, v Zavodu Bodi dobro na Rajšpovi 14, s pričetkom ob 18h.

Več o rezultatih si lahko preberete tukaj >>>

Ker se gre za predstavitveni dogodek, so za udeležbo zaželjeni prostovoljni prispevki.

Dobrodošli!

Izšla je prva številka revije O duhovnosti in duhovnih globinah

Odločil sem se, da bom vsak mesec napisal nekaj o duhovnosti in duhovnih globinah v katerih se trenuto gibljem in na katerih poteka moje delo. Članki bodo izhajali v obliki revije v pdf formatu.

Prvo številko lahko snamete tule >>>

Za vse nadaljne številke pa se naročite na mojo e-mail pošto in ko bo številka izšla, boste o tem dobili e-sporočilo v vaš poštni nabiralnik.

Dobrodošli na Tomaževi spletni strani!