Kozarci, ki sevajo energijo

Prenosne energetske prisotnosti

Vse kar nas obkroža je neka energetska prisotnost, Kupicus Therapeuticusvključno z nami. Nekatere so zaznavne za naša čutila, druge spet ne. A tukaj je še nekaj več. Tudi naša čutila so energetske prisotnosti.
Vsaka od teh energetskih prisotnosti ima svoje lastnosti. Nekatere so lepe, druge so goste, nekatere tople, a te lastnosti je le mogoče zaznati z čutili, ki jih imajo sposobnost zaznavati.
Ni vsaka energetska prisotnost sposobna zanzati drugih energetskih pristnosti. To sposobnost imajo le, povejmo jim receptorske energetske prisotnosti. In človek jih ima mnogo. V preprosti govorici jim pravimo čutila.
Naše oko je receptorska energetska prisotnost, ki lahko zaznava tiste energetske prisotnosti, ki oddajajo enako vrsto energije, ki jo oko, kot energetski organ lahko zazna. V tem ni neke čarovnije. Vsi lahko to počnemo. Še več, naše oko oz. receptorsko energetsko prisotnost lahko izurimo do te mere, da odreagira na energetske prisotnosti drugačnih valovnih dolžin, kot samo tiste, ki jih zaznava trenutno.
Ko se energetska prisotnost s sposobnostjo zaznavanja vidne svetlobe uglasi, z energetsko prisotnostjo svetlobe same, postane tudi sama takšna. Ker pa je povezana na energetsko prisotnost, katere lastnosti so razločevanje, odločanje in reagiranje, ki ji pravimo v običajni človeški govorici možgani, se ob uglasitvi naših možganov na signal, ki prihaja iz očesa, začne novi energetski proces v naših možganih.
Le ti glede na svoje energetske lastnosti, opravijo svojo nalogo in potem le odreagirajo, da se ta naloge skozi mnoge druge energetske prisotnosti prikaže v materialnem svetu.
Tudi materialni svet je energetska prisotnost, a ni edina. Obstjajo še mnoge druge, ki pa jim ne pravimo materialni svet, temveč jih poimenujemo na drugačen način. Nekaterim pravimo elektrika, drugim spet vesolje, a skupna naloga vseh je le to, da obvešča tisto večjo energetsko prisotnost, kaj se dogaja, da potem lahko le-ta odredi dejavnost, ki jo je potrebno izvesti, da se opravi naloga, ki pomaga k temu, da lahko energetska prisotnost prepozna sebe kot del večje energetske prisotnosti. In to lahko stori samo tako, da začne prepoznavati njene lastnosti in na koncu postane te lastnosti same.
Podobno je pri ljudeh. Kupicus TherapeuticusTako dolgo včasih treniramo ljubezen, da postanemo ljubezen. In isto je z znanjem in vsem ostalim. Če pa še vedno ostanemo na ravni tega, ki ljubezen opazuje, pa to pomeni, da se ne moremo v celoti uglasiti z energetsko pristonostjo, katere del želimo postati ali jo le opazujemo.
Opazovalec je tisti, ki postaja, a ne more postati tako dolgo, dokler ne pozabi na svojo vlogo opazovalca in se popolnoma zlije s tistim, kar opazuje. Ne moreš nekoga ljubiti, če ga samo opazuješ, lahko pa ga takrat, ko ga čutiš kot sebe in dobesedno postaneš on.
Prenosne energetske prisotnosti so neodvisne energije, ki ne želijo postati nihče. Želijo le biti takšne kot so. In s tem, ko oddajajo to kar oddajajo, dobijo tisti, ki se nahajajo v njeni bližini, podobne lastnosti, kot one same.
Ker pa je zelo težko prenašati nekaj, česar ne vidiš, se je v primeru izdelkov Kupicus Therapeuticus porodila zamisel, da bi naj zaradi praktične uporabnosti te energetske pristonosti obajale fizični prostor, ki obdaja kozarec.
Na ta način smo rešili več težav na katere bi lahko naleteli pri zaznavanju in sami uporabi. Prva je bila ta, da je prenosna energetska prisotnost dobila fizični prostor, kjer se nahaja. Sedaj se lahko določi prostor, kjer se nahaja, po drugi strani pa se je lahko prenaša.
Je pa takšen način razmišljanja prinesel še eno korist. Sam kozarec znotraj prenosne zdravilne prisotnosti - točke - je postal kozarec, kjer se lahko pripravlja tekočina z homeopatskimi lastnostmi. Njene lastnosti postanejo čez nekaj časa podobne lastnostim prenosne energetske pristonsosti.
In kar je tukaj zelo uporabno, je to, da se lahko lastnosti prenesejo v tisto osebo, ki jih hoče pridobiti, na zelo enostaven način. Tekočino mora preprosto spiti, pri čemer pa je pomemben čas izpostavljenosti tekočini oz. čas v katerem se dotika telesnih organov in tkiv.
Počasneje namreč oseba sreba homeopatski pripravek, dalj časa bo tekočina ostala v telesu in dalj časa bo prenašala svoje lastnosti na telo.
Naslednja zanimiva lastnost takšne prenosne energetske pristonosti Kupicus Therapeuticusje ta, da je mnogo ljudi sposobnih zaznati to sevanje samo s tem, ko izpostavijo kateri koli svoj del telesa temu sevanju. Ta človeška lastnost zaznave ni povezana s tem ali je nekdo nekaj več ali manj, temveč s svojo pripravljenostjo dovoliti si začutiti nekaj kar presega konvencionalni okvir čutenja.
Na ta način si posameznik ne pomaga le z vnosom zdravilnih vibracij v svoje telo, temveč si hkrati tudi uri svojo sposobnost zaznavanja energije oz. svojo energetsko receptorsko prisotnost, s katero znava energetske vibracije v sebi in okolju.

Dobrodošli na Tomaževi spletni strani!