Kako se uporabljajo?

Kako se uporabljajo?

Prenosna zdravilna točka Kupicus Therapeuticus prihaja v obliki sevanja Uporaba Prenosne zdravilne točke Kupicus Therapeuticuszdravilne pristonosti, ki oddaja vibracijo s katero obseva telo ali tekočino, ki se nahaja v kozarcu, ki se nahaja znotraj nje. Uporaba je dokaj preprosta in se z zdravilno energijo lahko obseva vsakdo, če se izpostavi njenemu sevanju.
Zdravilni energiji Prenosne zdravilna točka Kupicus Therapeuticus se najležje izpostavimo tako , da nad ali v bližini kozarca držimo roke, ki so z dlanmi obrnjene proti kozarcu, saj je vir sevanja v tej smeri in od tu tudi sevanje izvira. Če uporabimo to metodo je doboro imeti roke v tej drži med 10 in 15 minutami, a je čas za vsakega posameznika drugačen, sja smo vsi drugačni.
Vsak od nas na drugačen način in z drugačno intenziteto zanzava zdravilno sevanje. To ne pomeni, da na tiste ljudi, ki tega sevanja ne zanzavajo, le-to ne vpliva. A ponavdi pride do manjšega učinka zaradi tega, ker če ničesar ne zaznavamo, nam kaj zlahka odtava pozornost in se več ne ukvarjamo s sevanjem, ki prihaja iz Prenosne zdravilne točke temveč, se v mislih začnemo ukvarjati z nečim drugim in energija v našem telesu postane razpršena, ne več toliko osredotočena na zdravljenje. Iz tega razloga lahko pride do  zmanjšanja učineka zdravilnega sevanja.
Če torej uporabljamo ta način je zelo dobro, da smo ne glede na to, ali zaznavamo energijo ali ne, osredotočeni na to, kaj se dogaja v telesu in v čustvih.
Ne glede na to, če zaznavamo zdravilno sevanje ali ne, pa je dobro, biti pozoren na to, kaj se dogaja v telesu, saj nam bodo zaznavanje energije najbolje opisali prav telesni občutki in spremembe, ki se v telesu dogajajo zaradi vplivov zdravilnega sevanja.
Drugi način pa je, da pustimo v kozarcu, ki se nahaja v središču zdravilne točke med 5 in 10 minutami vodo, da se prepoji z lastnostmi zdravilnega sevanja in jo potem počasi začnemo srebati. Srebati pravim, ker če jo spijemo na hitro, bo morda premalo časa, da zdravilne lastnosti preidejo v naše telo, kajti voda bo stekla po požiraniku in skozi želodec neposredno v mehur.
In ponovno, dobro je biti pozoren na telesne občutke, čustva in na kakršne koli spremembe v telesu. Zelo dobro je tudi voditi evidenco tega kaj se dogaja, morda počutja pred uporabo zdravilnega sevanja in počutja po njem. To je zelo koristen postopek, saj vam bo bolj pomagal biti osredotočen na sam proces zdravljenja, saj sam proces kaže kaj se dogaja in tudi pusti posledice na telesu in v čustvih.

 

Primer kako si pripraviti obrazec za spremljanje najdete tukaj >>>

Dobrodošli na Tomaževi spletni strani!