Rezultati mojega dela

Dušna in umska energija | Duhovna rast

Dušna in umska energija sta dve zelo drugačni vrsti energije. Prva je nežna, druga pa kar nekaj sili, če ni pod kontrolo, kar nekaj hoče. Je že res, da je druga zelo aktivna in da zelo pomaga pri kreaciji nečesa novega, a če ni pod kontrolo, pod nadzorom, da dovoli, da se tudi duša izrazi, potem pa dušne energije ni.

Pa ste že kdaj pomislili, kako je komunicirati z dušo. Seveda ne govorim o lepih občutkih in čustvih, ki drugemu ogrejejo dušo. Pri tem je dobro biti vedno precizen, kajti ne gre se za romantično konotacijo, kaj duša je.

Duša je skupek nečesa, svetlobe, ki prinaša informacije. In te informacije so lahko zdravilne, lahko le pomagajo nekomu sprostiti problem, nekoga pobožati. Vendar pa ni važno toliko, koliko je to nežno, čeprav tudi, a pri tistih, ki se imajo za »Guruje«, zdravilce, je še posebej pomembno, da se ta aspekt izraža na način, da prinaša skozi tudi zdravilno energijo

Če je ne, potem zdravilci delajo s svojo umsko energijo, kar ni čisto nič narobe, a ta aspekt je lahko čisto uničujoč tako za zdravilca, kot za onega na drugi strani.

Dušna energija, je namreč posebna vibracija, ki ne le, da boža, temveč tudi na zelo nežen, previden in zaupljiv način predere, posveti v rane tistega, ki pomoč rabi. Razsvetli mu dušo, ne čustva in misli, čeprav tudi.

Duša ni nosilec le čustev, ker jih ne nosi, še manj misli. Duša, da impulz, da se skozi njo izrazi to, akr se želi izraziti. In če nekdo zavira ta dušni aspekt, potem je pač nemogoče komunicirati z njim na takšen način.

Duša ima mnoge nivoje in izražajo se tisti, ki so se pač zmožni izraziti. In to ni odvisno od našega razmišljanja. Prej od ne razmišljanja, kajti duša rabi prostor, prazen prostor, ki ni prazen umski prostor, temveč je nek aspekt nas, ki duši dovoli, da pride skozi.

Čustva so preveč krat polarizirana, da bi dovolila, da se dušni aspekt izrazi, tudi misli, pa občutki, pa spomini tudi. V redkejših primerih, ko smo popolnoma povezani s tistim aspektom, ki dovoli, da iz nas pride vibracija duše, se le-ta prenese.

Pa vi? Od kod delujete vi? A se zelo naslajate nad tem, kar vam prinašajo čustva, misli ali preprosto dovolite, da pride skozi, kar pač pride? Je ta prostor poseben ali želite skozi svojo komunikacijo bolj zadovoljiti čustva, občutke in odnos drugih?Djotish in partnerstvo

Djotish vibracijsko lahko dojame neke stvari, tudi vibracijo ljudji, ki živijo skupaj ali narazen. Določi lahko njihovo kompatibilnost. Seveda to vidijo tudi vidci, a če hoče tisti, ki izvaja djotish partnerjev zelo dobro to videti, mora biti uglašen. Pa ne na njiju, na višjo vibracijo, ki prihaja skozi.

Ni vsak takšen, da bi to lahko storil. Je že res, da lahko izračuna, a to je le grobi približek. Za kaj več je potreba fina uglašenost na stvarstvo. To pa ni tako enostavno. Tega nimajo vsi, kajti če se z djotišem ukvarja nekdo, ki niti približno ne sluti za kas se pri stvarstvu gre, ne bo mogel v popolnosti ali pa sploh nič določiti kakšne so vibracije.

Za to, da vidiš kakšne so vibracije posameznikov, moraš iti globlje. Je že res, da djotish morda odpre vrata, a če nisi uglašen z višjo zavestjo, bolj boš težko prišel tja, kjer se vse to dogaja. Videti višjo zavest lahko vidi le tisti, ki je dovolj z njo uglašen in večina jih bolj ni, kot je.

Uglasitev z višjo zavestjo pomeni, da imaš znotraj sebe nek del, ki je aktiven in ki lahko stopi v stik z njo. DA bi lahko ti storil, je včasih potrebno leta in leta dela na sebi, nekateri imajo to povezavo prirojeno in je morda hipna ali pa traja krajši čas, dokler se popolnoma ne ozavesti, drugi pa tega pravzaprav nimajo.

Preberi več

Notranja tišina je tista, ki zdravi.

Notranja tišina je tista, ki zdravi. Je ravnovesje ravnovesij, ki pripelje tudi zdravje, psihiče težave, bolezni, obolenja v ravnovesje. Takšna ali drugačna vrsta bolezni je le nemir znotraj celic, psihe, duha. 

- Tomaž Flegar

Dobrodošli na Tomaževi spletni strani!