Delavnice in srečanja

Celično zdravljenje & jedrna preobrazba

V moje takrat zelo umirjeno, v tišini delujoče stanje ste vstopil kot veter, neizbežna nevihta, kot pravi orkan in mi prebudili v ozadjein globine skrite in zakrite misli, znanja, spomine in pa tudi bolečine. Kar na pladenj ste jih vrgel in mi jih ponudil prežvečiti in pojesti, zraven pa ste budno pazil, da jih nisem kar pogoltnila ali nazaj zavila. Odprl ste mi vrata procesov, skozi katera sama še kar ne bi vstopila.

Hvala vam. Terezija Cvetka

 

Srečanje z vami me je zelo obogatilo. Prav danes sem se odpravila na notranje potovanje in raziskovanje.Odkrila sem še marsikaj. Hvaležna sem vam še posebej za toplino in prevodnost Božjega in vašo preprostost in odprtost.

Srčno upam da se bova še kdaj srečala. Še enkrat hvala za vso pomoč. Toplo vas pozdravljam in vam želi veliko blagoslova in varstvo in pomoč angelov.

Barbara

 

*

 

Danes je en teden mimo,odkar sem bila pri vas in bi vam rada povedala da sem občutila predvsem notranje spremembe - predvsem en notranji mir v odnosu z možem in notranjo odvezanost. Mislim pa da bi na tem področju pravgotovo še potrebovala pomoč. Zanimivo pa se mi je zdelo tudi to kolikokrat sem se še spomnila na podobo bojevnice amzonke, ki teče skozi gozd, zaščitena z angelskimi krili, ki sem jo videla pri predzadnjem sklopu najinega srečanja. Res zanimivo. Dobra samopodoba se jača in občutek božje ljubljenosti, ki sem ga imela velikokrat, se veča. Želim vam še naprej obilo BOŽJEGA blagoslova in prijazne pomladne dni.

Topel pozdrav

Barbara

 

*

 

Lepo se zahvaljujem, za pomoč, ki sem jo bila deležna na individualni seansi

Že dolgo časa nisem bila tako vesela življenja, kot v zadnjih dneh,

Upam, da mi bo čas dopuščal, da se udeležim tudi naslednje delavnice

Lepo vas pozdravljam

Stanka Valič

 

*

 

Tovrstne delavnice poznam eno lepo obdobje, ogromno bi se o tem dalo pisati. zelo težko po eni strani v svoje življenje spustim na tako globok nivo novega človeka, tako, da priznam, da sem bila v začetku skeptična, mogoče prestrašena in me je k tebi v prvi vrsti pripeljala huda notranja stiska, ampak na drugi strani me je čakalo veliko darilo. kako zanimivo je življenje, kako milostno. zato pravim tako. vem, da si čudovit človek in dober učitelj in tvoje delavnice priporočam vsem, ki kakor koli delajo na sebi ali pa samo iščejo tisto nekaj v svojem življenju. delavnice so z eno besedo milost na zemlji. hvaležna sem ti, da te poznam.

vse dobro.

z ljubeznijo.

Bojana

 

*

 

Tvoje delavnice doživljam kot blagoslov, prinašajo dotik ljubezni, luči in zdravljenje na vseh nivojih. Vodijo me k meni sami in na poti iskanja lastne resnicemi razkrivajo nova in dragocena spoznanja. Najti svojo resnico in hoditi po svoji poti ni vedno lahko. Pri tem me podpira tvoje zdravljenje. Sedaj lažje opuščam številna napačna prepričanja o meni sami, se soočam s temo in bolečino preteklosti. Vsaka udeležba na delavnici mi prinaša edinstveno duhovno izkušnjo in se kot bleščeč biser sveti v mozaiku mojega življenja.

Mira

 

*

 

Čeprav sem brez razmišljanja, ko sem slišala kaj nudiš s svojo terapijo že bila na Tvojem pragu in celo pred vrati že čutila domačnost in razpoznavnost, sem prejela večjo spremembo kot je sploh omembe vredno. Zaznali so jo celo prijatelji, znanci in pa da ne pozabim moje starejše hčerke "da nisem več tako huda mami" haha.

Ne bom pozabila vsega tega razbitega stekla ,ki sem ga videla v svojih prsih, spomnim se teže bolečin, ki sem jo spretno skrivala pred ljudmi, pa čeprav so mi jo podali sami,....vso to mojo odtujenost,....

Sem mati samohranilka in sem dala veliko,veliko skozi ampak ker v sebi vem da sem nekaj kar ne najdem mi je ta terapija dala, prebudila ščistila prah me dvignila, zravnala hrbtenico mi dala nov pogon z mojim tremi sončki v čisto nov svet,.... ker si to zaslužim,...zaslužijo si moji otroci,...in pa zaslužite si vsi,..ne bo vam žal .Naredite ta korak vse ostalo pride.

Tatjana

 

*

 

V rokah držim zemljevid ne razumem ga, kljub temu se vsedem v avto z upanjem in z vero, da bom prišla. Tako sem prišla na delavnico natovorjena s prtljago občutkov, ki so me močno ovirali v vsakdanjem življenju. Priznam, da vseh občutkovnisem sputila a vendar je šel iz mene najmočnejši občutek, da nisem s tega planeta in skozi delavnice sem se znova rodila ter lažje potujem skozi vsakodnevne situacije.

Hvala tebi Tomaž in hvala Energiji, da ste mi pomagali in da sem bila deležna čudovite izkušnje.in kot prepeva Nuša v svoji pesmi...v srcu čutim jo, resnico govori, v sočutju zaživi, tu v meni je z menoj, daje mi moč za moj boj, brez nje ni mojih dni, brez nje me ni....ona vse da.

Hvala vam! Anita

 

*

 

Tomaževe komentarje sem že večkrat prebirala na f.b., kjer ga imam kot prijatelja. Par dni nazaj sem šla na njegov blog in tam prebrala,da pomaga pri čiščenju prostora, kjer so ostale energije jeze in sovraštva. Prav to se je zgodilo tudi meni.

S sestro sva imeli konflikt oz. bi rekla,da ga je ona imela z menoj. Niti pomisliti nebi mogla koliko sovraštva in zamere nosi moja ljuba sestrica še iz otroštva do mene. Po tistem sem še vedno čutila njeno energijo v stanovanju ,pa tudi jaz kot, da sem se zgubila. Nisem bila več ista oseba, kot da se vrtim v krogu iz katerega ne morem stopit ven Počutila sem se raztreščeno in kot ,da nisem več v sebi. Potem pa sem poklicala Tomaža in sva kar po telefonu delala terapijo.

Zdaj sem ponovno v sebi ne čutim več prisotnosti sestre. Vem ,da se vsaka stvar zgodi z razlogom in kot pravi Tomaž vse so to naše lekcije. Eni jih predelamo eni pač ne vse je v nas in na nami. Odločitve so samo naše ,ali se mi tega zavedamo ali ne tako pač je .

HVALA TI TOMAŽDA SI BIL MOJ UČITELJ IN SI MI POMAGAL, DA SEM OSVOJILA SVOJO LEKCIJO IN GREM LAHKO NAPREJ.

 

 

Kdo sem jaz? - vtisi in dogajanje iz, med in po delavnici

Moje življenje je vedno bilo ena velika igra. Igra, kako skriti sebe pred tem svetom.  To igro sem igrala ravno iz razloga, da se zaščitim, pred krutim hladnim, groznim in hudobnim svetom. J

Preberi več

Moji vtisi

Preden sem odšla na Dugi otok, sem si na netu ogledala delavnice in predavatelje. O Tomažu nisem vedela nič, zato sem malo pogooglala in prišla do njegove strani, kjer sem našla aplikacijo za uravnovešanje avre. Tako kot vsak radovednež sem porihtala vse čakre in naprej brskala, da sem izvedela, kdo sploh je Tomaž. Skratka, oborožena z informacijami sem sedla na bus, ki nas je peljal na Dugi otok, in moj sosed je bil prav Tomaž, čeprav sem potrebovala dosti časa (do drugega postanka), da sem ugotovila, da je to res on, saj si sploh ni bil podoben ( slika na internetni strani je kr neki, kar sem mu tudi povedala na postanku v Zadru). V Zadru smo malce poklepetali in si uravnovesili čakre in ph, potem pa se je naša pot ločila, saj sva z Marjano, ki je bila z menoj na busu, nadaljevali pot z Eriko, ki je prišla s Paga s svojim avtom.

Preberi več

Dobrodošli na Tomaževi spletni strani!