Minireading

Kaj je minireading?

Reading je branje duše, je to, kar izvirna supstanca, duša vsakega posamezinka sporoča in daje v tistem trenutku od sebe. Je to, kar posameznik podoživja in preživlja. Je izraz izvorne energije pretočen v besede. In ko se posameznik šooči z njimi, z vibracijo, ki jo nosijo, kaj hitro prepozna, za kaj se gre.

Njegov namen je torej poserdovanje sporočil izvorne energije do tistih, ki imajo težave s tem, kar doživljajo v svojem življenju, sama interpretacija izvorne energije pa nosi frekvenco, vibracijo, ki pomaga v posamezinku razbliniti tiste ujetosti, ki ga držijo ujete v v energetsko-življenjskem prostoru in mu povzročajo preglavice. Ko se človek z njimi sooči, mu pomagajo razplesti gordijski vozel, v katerega je ujet, kako pa to doživljamo kot posamezniki, pa je odvisno od vsakega posebej.

Nekdo ima namreč notranjo težnjo, da težave znotraj sebe drži, drugi spet, da jih v trenutku, ko nastanejo, izpusti. Vse to, kako se obnaša in kako deluje, je indikacija, kaj se je prišel učit na ta planet in kako deluje v življenju, hkrati pa pove, način, na katerega se znotraj njega sproščajo težave.

Nekdo, ki je bolj ujet v svojem načinu dojemanja sveta, bo vsekakor potreboval več časa, da se mu stvari postavijo na pravo mesto. Vsekakor pa se prej ali pozneje bodo. Zato sem tudi v enem od postov, ki se nahaja pod tem področjem podal nekaj koristnih navodil, kako se pripraviti in kako dovoliti, da se stvari izpeljejo na najbolj čudovit in prefinjen način za vsakega posamezno.

V splošnem pa, bolj je človek miren, v tišini, tako znotraj telesa, v svojih občutjih, mislih, namenim, potegih, kot tudi zunaj, da se ne ukvaraja z okolico, s tem, na kar mu le-ta namiguje, ne gleda oz. Opazuje in se preveč fokusira na okolico, lažje bo prepozna to, kar znotraj njega povzroča težavo.

 

Brezplačne mini readinge sem dodal kot pripomoček in podporo tistim, ki se v tem trenutku ne znajdejo in potrebujejo podporo. Vsekakor pa to ni nadomestilo za delo na sebi. Če se vam moje delo in način na klaterega delujem dopade, se prosim prijavite na enega mojih dogodkov, kjer bova lahko globlje in bolj detaljno predelala vzrok težave in težavo samo >>>.

Dobrodošli na Tomaževi spletni strani!