Energetska okrepitev

Radost v domačem naslonjaču

Ste že kdaj pomislili, kako čudovito bi bilo, če bi vam nekdo namesto dragega parfuma ali kakšne igračke za moške poklonil v življenju tisto, nekaj, da bi na sebe pogledali drugače, z veseljem, da bi bili veseli, da ste v tem telesu, da te živi prav takšni kot ste? No, ponujam vam storitev, ki vas bo popeljala tja, kamor želite…

Preberi več

Energetska okrepitev radosti

Vsi mi smo se rodili z nekim nivojem zaznave lastnih čustev. Nekdo jih je zaznaval bolj, nekdo manj, vendar pa smo se rodili različni, da bi lahko krepili to našo zaznavo. Kakor smo pač stvari zaznavali, takšna čustva smo tudi dovolili, da tečejo po našem telesu. Bolj smo se približevali svojim resničnim čustvom, tistim ki izvirajo iz globine naše biti, bolj smo jih čutili. In življenje nam daje priložnost, da to svojo zaznavo okrepimo še bolj in da še bolj začutimo to svojo lepoto, ki izbija iz naše notranjosti.

Preberi več

Kako zaznavamo in Energetska okrepitev

Vsak od nas čuti radost drugače in za vsakega od nas radost pomeni drugo stvar, druga stvar nas radosti. Ker smo različni, vsak od nas je drugačen, imamo čisto vsak od nas drugačne interese. Ti interesi so določeni s tem, katero energijo smo prišli izmojstrit, jo obvladat oz. z drugimi besedami aktivnosti, ki znotraj nas zbujajo določeno čustvo, ki nam povzroča ugodje nam lahko pomagajo prebuditi in obogatiti življenje na področju, ki smo ga prišli izmojstrit. Vendar pa je to nemogoče, če niti ne zaznavamo, kaj je tisto, kar nam budi radost oz. ne zaznavamo dovolj močno tega, da bi lahko začeli slediti tem aktivnostim in dogodkom.

Preberi več

Spoštovanje, čutenje, dopuščanje

Bolj spoštujemo življenje in njegov izraz, bolj nam lahko življenje pomaga pri krepitvi naše zaznave tistega, kar je dobro za nas, da nas popelje tja, kamor si želimo. Mi sami smo kreatorji svojega življenja, mi ga ustvarjamo in tudi mi določamo njegova pravila. Če človeka, dogodek ali situacijo, ki je pred nami vidimo kot oviro, potem tudi to je, če pa jo vidimo kot podporo, da lažje prepoznamo v življenju tisto, kar moramo prepoznati, nam pa to definitivno lahko pomaga, da bomo lažje prišli tja kamor si želimo oz. da se bomo znotraj svojih teles počutili tako kot bi to radi.

Preberi več

Dobrodošli na Tomaževi spletni strani!