Delavnice in srečanja

Individualna srečanja

Individualna srečanja so namenjena posameznikom, ki želijo delati samo na sebi, brez, da bi se bilo potrebno izpostavljati skupini ali energijam, ki jih prinašajo v sam proces drugi posamezniki. Pri tovrstnem delu je delo s prisotnostjo in energijo usmerjeno na razvoj lastnega polja in notranjosti, ki ni obremenjeno s tem kar so drugi.

Za srečanje se dogovarjate telefonsko (041 - 890 - 078) ali preko e-mail sporočila, ki ga dobite kot vabilo na delavnico in se lahko izvaja bodisi tam, kjer se trenutno izvaja izobraževanje, na naslovu, ker trenutno delujem ali preko skype povezave. Trajanje individualnega srečanja je cca. 60 minut.

Plačilo na TRR: SI56 6100 0001 1405 607 (Društvo Svetilnik, Kraljeviča Marka 6, 2000 Maribor)

Delavnice

Delavnice Celičnega zdravljenja & jedrne preobrazbe so globok proces dela z lastnim poljem in poljem vsega kar je. Med tem, ko se učimo delati z lastno prisotnostjo, se iz naših teles zdravijo, opuščajo in izpuščajo omejitve, nedelujoči deli, skupki misli, starih čustev, udeleženec pa po sami udeležbi pridobi povečano sposobnost komunkacije z poljem življenja, ki nas obdaja. Taka komunikacija vodi do izražanja lastnih potencialov na bolj pristen in globok način v življenju na splošno.

Dobrodošli na Tomaževi spletni strani!