Dogodki

Namen delavnice Celičnega zdravljenja & jedrne preobrazbe je odstraniti vse tisto, kar nam preprečuje prepoznati našo pravo naravo in dovoliti, da le-ta pride v obstoj takšna, kakršna je. To počnemo skozi neposredno komunikacijo s poljem, ki samo je. In med tem, ko omejitve zapuščajo naše telo, se začne vedno bolj buditi naše pravo bitje, naša prava narava, narava, ki večno sije skozi nas.

Proces skozi katerega gremo je čisto enostaven proces naslavljanja in odziva na to kar nas omejuje. In med tem, ko se odzivamo na zgostitve, ki vznikajo iz naše podzavesti, celic, čustev ipd., se le-te krčijo, zmanjšujejo in razblinjajo, nadomešča pa jih čista svetloba oz. potencial, ki nam omogoča sprejemati odločitve in krmiliti svoje življenje na povsem nov, drugačen način.

Individualno srečanje

Potekel ali neobstoječ dogodek!

Če dogodka, ki ga iščete več ni ali je potekel, lahko poiščete podoben ali drug dogodek, ki ga želite na Tomaževa domači strani pod sekcijo Dogodki - www.tomazflegar.si.

Za dogodek, ki ga iščete, lahko Tomaža kontaktirate na emali tomaz.flegar​@​gmail.com ali na gsm 041 890 078 ali pa zaprete to okno s klikom na X zgoraj desno in poiščete dogodek, ki ga želite v tem ali naslednjem mesecu.

Hvala!

Dobrodošli na Tomaževi spletni strani!