Vampirizem in uroki

Vzamite svojo moč nazaj

Zaustavite te, ki zlorabljajo avtoriteto in vam uničujejo življenje

V tej novi dobi se učimo, da mi vsi ustvarjamo našo lastno resničnost, pa vendar nas družba uči, da jo vodijo drugi. V naši duhovnosti se učimo pomembnosti zaupanja, pa vendar nas družba uči, da zaupamo tistim, ki nas vodijo, ne sebi. Očitno je, da bi si pridobili nazaj našo duhovno moč, moramo vzeti nazaj svojo moč od družbe. Da bi to naredili morate najprej razumeti različne načine, kako nam odvzemajo našo moč. Že od začetkov družbe je vedno obstajalo nekaj posameznikov, ki so skušali imeti moč nad drugimi, da bi si lažje uresničili svoje sanje.

Preberi več

Eterični uroki

Eterični urok je energetski ali eterični implantat, ki preprečuje naši zavesti, da bi dosegla določene poti zavedanja. Najučinkovitejši urok je tisti, ki je neviden ali skrit, kajti brez zavedanja, da obstajajo, ne bo prišlo do odpora, da se odstranijo ali raztopijo. Urok ima globino, ki sledi energetskemu telesu od življenja do življenja. Ta eterična koda se potem vklopi in manifestira vtis uroka v fizično telo.

Preberi več

Razumevanje eteričnih prekletstev

Eterično prekletstvo je energetski program, ki vpliva na zavest na vsaki ali na vseh ravneh uma, telesa in duha.  Ta program deluje tako, da zanika specifične izkušnje in okrepi in za vedno ohrani trajanje drugih.  Kaj razlikuje prekletstvo od normalnega vzorca navad in zavesti je, da je bil urok vstavljen z namenom, da  za vedno ohrani določene frekvence energije v generalnem zato, da bi entiteta, ki je vstavila prekletstvo lahko črpala in uporabljala to energijo.

Preberi več

Dobrodošli na Tomaževi spletni strani!