Orin & DaBaen

Meditacija: Odpiram se za sprejem

Orinova in DaBenova meditacija: Odpiram se za sprejem

Preberi več

Božanska volja in prihajajoče Energije

Pozdrav od Orina and DaBena
Če je to prvič ,da ste se povezali z nama, vas pozdravljamo. Če ste se nam pridružili že pred tem, sva hvaležna, da imava to priložnost, da se ponovno poveževa z vami.

Sedaj, ko je tu novo tisočletje, je vpliv energij svetlobe, ki prihaja iz višjih dimenzij (vpliv, ki ga morda že čutite leta) močnejši in bolj dostopen vsem kot kdaj koli pred tem.

Energije, ki so prisotne to leto so te, ki pomežiknejo vsaki osebi navznoter, da odkrijejo več o sebi in da razvijejo nekaj notranjih kvalitet, ki so morda čakale, da se izrazijo v njihovih življenjih. Za nekatere bo to morda pomenilo učenje novih veščin ali razvoj novih mentalnih sposobnosti. Za druge bo to morda pomenilo razmah ljubezni, učenje, kako bolj ljubiti samega sebe ali kako se bolj odpreti drugim. To lahko pomeni učiti se nove vrste ljubezni.

Preberi več

Uporaba prisotnih energij

Pozdrav od Orina and DaBena
Prav sedaj, v novem tisočletju, ki je prišlo, vplivajo na naš svet višje dimenzije svetlobe bolj močno kot običajno. Spremembe v energijah olajšajo občutenje subtilnih energij višjih dimenzij, da se prebudi vaše svetlobno telo in da se odpre vaš kanal do vašega Višjega jaza, duše in vodnikov. Te energije lahko zadržujejo več svetlobe kot te iz preteklosti. Morda občuteti te energije kot željo, da bi vnesli red, harmonijo in lepoto v vaše okolje ali v projekte na katerih delate.

Te energije vplivajo na vaš zemeljski nivo prav zdaj prihajajo iz duhovnega nivoja in celo višje; zaradi njih lažje občutimo svojo dušno energijo in svetlobo. Morda občutite to kot željo po poenostavitvi vašega življenja, da bi živeli v bolj mirnem ritmu, da bi uživali v naravi, da bi se upočasnili in sprostili te stvari, ki več ne ustrezajo temu kar ste. Morda občutite povečano željo, da se vkrcate na nove poti in smeri, in da vgradite spremembe katere ste želeli narediti. Morda čutite nujo, da se selite v drug dom, na druga področje, ali da ste bolj fleksibilni in mobilni. Morda si želite, da se osvobodite od teh stvari, ki so vas zadrževale od bolj spontanega, svobodnega in radostnega življenja.

Preberi več

Energije, ki so prisotne od zdaj do leta 2012

Pozdrav od Orina and DaBena
Velikanski val svetlobe prihaja. Ker je za žarek svetlobe tako močan in bo trajalo mnogo let, da pride, vas bo podpiral  pri vašem preskoku v višjo vibracijsko frekvenco, v spoznavanju vaše duše, v razširjanju vaše zavesti in v rastoči duhovnosti.

Ti valovi svetlobe, ki prihajajo do vas iz višjih dimenzij so zelo kompleksni. Vsak vsebuje drugačen svetlobni spekter in ima enkraten energetski podpis. Ta določen žarek svetlobe ima zelo enakomerno energijo, ki vam bo ponudila čudovito priložnost pri duhovni rasti in manifestaciji vašega življenjskega namena. Dodaja čistost, ki olajša razločevanje in izpoved osebnih želja od teh, ki jih ima duša. V tem času bo težje ostati zagozden, ker vas bodo te energije gnale v gibanje. Celo rahlo gibanje nasproti svetlobi bo okrepljeno tako, da se bo lažje kot v preteklosti premakniti iz otopelosti in prostorov, kjer ste se zagozdili.

Preberi več

Dobrodošli na Tomaževi spletni strani!