Mihaelova učenja

Starost duš

Michael potrjuje to kar smo slutili; življenje je igra učenja. Potem opisuje strukturo in pravila te igre in  daje zaznamek na vzorce, ki so preveliki, da bi jih na lahko opazili med tem, ko smo v človeškem telesu, in živimo na njihovi sredini.

Preberi več

Duša dojenčka

Delček ali esenca, ki je pravkar bila izvržena iz Taoa je neobdelana, brez izkušenj in pogosto zapletena v boj za fizičnim preživetjem na nepoznanem zemeljskem nivoju. Zato je stopnja Duše Dojenčka okarakterizirana kot tista z mnogimi strahovi. Pogosto je moč zaznati v njihovih očeh prestrašen, prikrit, živalski pogled. Na tej stopnji so ljudje pogosto rojeni v primitivne, včasih plemenske pogoje. Naučiti se kako preživeti je primarno učenje. Duše Dojenčice se učijo identificirati in poiskati korenike, jagode in druge užitne stvari: ribijo, lovijo in pridelujejo hrano, gradijo si zaklonišča, da bi ostali na suhem in bi jih bilo toplo ali hladno in učijo se izogibati plenilcem.

Preberi več

Duša otročička

Obstaja sedem ločenih delov znotraj vsake dušne starosti, za katere je potrebno od ena do deset življenjskih obdobij, da se zaključijo. Torej, ko posamezniki zaključijo z vsemi sedmimi stopnjami Dojenčka, so verjetno povprečno živeli dvajset ali trideset življenj. Na tej točki bo njihova zavest začela raziskovati zgodnji proces Duše Otročička.

Preberi več

Mladostniška duša

Potem, ko so se izmojstrile duše Dojenčkov in Otročičkov v preživetju, v disciplini in redu, išče sedaj esenca, da bi videla, kako močna lahko postane v svetu.

Preberi več

Zrele duše

Pri koncu Mlade faze duše vznikne nelagodje, da nekaj manjka. Vse bogastvo, moč in odobravanje niso prav dovolj; profiti in zmagovanje več nimajo transcendentne vrednosti.

Preberi več

Stare duše

Na globokih notranjih nivojih zaznavajo Stare duše, da obstaja medsebojna povezanost med ljudmi. Intuitivno zaznavajo, da so del integralne celote.

Ob zaobjemanju te velike slike se Stare duše trudijo po svojih najboljših močeh, da živijo v skladu s tem in da ne poškodujejo ali sodijo druge. Obstaja močna nuja, da bi bili brezgrešni in da vzdržujejo osebno integriteto v osebnih izmenjavah. Odvežejo se od čustvenih intenzitet obdobja Zrele duše in postanejo bolj objektivni glede vzponov in padcev v življenju.

Preberi več

Dobrodošli na Tomaževi spletni strani!