Basharjeva učenja

Nekaj ključnih Basharjev konceptov

Bashar je moški član civilizacije iz 5. dimenzije, ki se imenuje Essassani. To je »neformalni« zgoščen povzetek nekaterih ključnih Basharjevih konceptov, ki temeljijo na knjigah »Iskanje za resnico« in »Bashar: Načrt za spremembo« in tudi temelji na poslušanju mnogih kaset, ki izvirajo iz kanaliziranih večerov, kjer se Bashar odziva na vprašanja iz publike, ki jih je naredil Iasosos. Celotna Essassainska civilizacija temelji na brezpogojni ljubezni, ekstazi, zabavi, sledi svojemu navdušenju, je popolnoma ne obsojajoča in priznava veljavnost in enakost vsakemu posamezniku v družbi. Bashar, kot sem ga doživel iz kanaliziranih kaset, je skrajno entuziastičen – skoraj do točke, ki je podobna liku iz risanke! In kljub temu ima zelo hiter um, osupljivo razsodnost, ljubeče srce in seveda globoko razumevanje resničnosti.

Preberi več

Osnovni odtis strukture obstoja

1  Ti obstajaš.   (Jaz sem) 
2  Vse je eno in eno je vse.
3  To kar izpostaviš, to dobiš nazaj.
4  Edina konstanta v vesolju je sprememba -  
     razen prve tri predpostavke, ki se nikoli ne spremenijo.

Preberi več

Vse »stvari« so ista stvar, ki vibrira z različno stopnjo.

Prav tako kot so voda in tok in led vse iste stvari, ki vibrirajo na različnih frekvencah, sta tudi snov in energija isti substanci, ki vibrirata na različni frekvenci

Najvišje frekvence

tok 

Zavest

Srednje frekvence

voda
(tekočina) 

Duh 
(elektromagnetna energija) 

Nižje frekvence

Led 

Snov

"Prejetje" resničnosti, ki si jo zaslužite

Radiu ni potrebno ustvariti programa, ki ga želi slišati. Potrebno mu je le sprejeti že obstoječi program. In s tem, ko se uskladi z odgovarjajočimi, sinhronizirajočimi, frekvencami postane učinkovit sprejemnik – in ustvarja podobnost vibracij – s programom, ki ga želi sprejeti.

Prav tako vam ni potrebno kreirati resničnosti, ki si jo želite, ker že obstaja – med neskončno možnimi resničnostmi, ki vse so-obstajajo simultano. Vse kar je potrebno je, da iz sebe naredite »anteno«, tako da iz podobnosti vibracij lahko sprejemate to resničnost. In to jo naredi psihološko »resnično« za vas.

Preberi več

3 fraze za prejemanje »verzije« resničnosti, ki vam ustreza


1. Videti to. (mentalno)

Vizualizirajte to. Predstavljajte si to. Vizualizirajte si jasno. Tega ni potrebno vizualizirati dolgo. Krajši čas je dovolj, vendar pa morate to vizualizirati jasno in čisto. V umu morate imeti trdno jasno sliko. Ko vizualizirate to ustvarja načrt (odtis), torej opazujte to z mnogo detalji. Videti to => Postanite učinkovita mentalna antena, da bi sprejeli to »verzijo« resničnosti.

Preberi več

Vse kar si želite že imate!

Ker vsebujete VSE in vse mogoče verzije vaše resničnosti vse pravzaprav simultano obstajajo in »so resnične« zato že imate vse kar si želite ali bi si lahko kdajkoli želeli. Vi vsebujete vse! Vse so vam že dali, kar si sploh lahko kdajkoli upate, da bi imeli ali želeli. Le da morda to ni »vidno« (in zato »resnično«) za vas.

Kreacija vsa obstaja Tu-Zdaj, zunaj časa,  v enem večnem-sedanjem trenutku. Zato vse za kar verjamete, da bi lahko »nekoč« prejeli, pravzaprav že imate! Vse je tukaj sedaj vendar le v menjavajočih stanjih vidnosti/nevidnosti – kar je odvisno od frekvenc, na katerih vibrirate, kar je spet odvisno od verovanj, ki jih sprejmete kot »resnične«.

Preberi več

Dobrodošli na Tomaževi spletni strani!